Minden cukorral, tésztával, krumplifélével, finom lisztes étellel szakítottam. Kivéve a kávé. Gond?
Szóval reggelire eszek egy szelet (toast) teljes kiőrlésű kenyérkét, 25 g ch. Tegnap és az előtt ettem egy-egy kanál borsós rizst, mától ezt is elfelejtem. Édességet napok óta nem ettem, nem is szándékszom. A levest tészta nélkül szürcsölöm, krumplit sem eszem.
De a reggeli tejes kávémba teszek másfél teáskanál cukrot, majd megiszok egy teát (zöld) a délelőtt folyamán 2 kávéskanál mézzel.
A kérdésem az, hogy ezzel is le kell számoljak?
Ki mondta, hogy nem mozgok? Én csak a cukros kávéról érdeklődtem.
Napi 50 perc tornát végzek, itthon amíg a lányom alszik. De mellette egész nap pörgök. Tegnap áttakarítottam a házat, ma ablakokat, szőnyegeket takarítok. Fel a létrára le a létráról. Délután pedig megint tornázok. 5 után már nem is eszek, mert nem vagyok éhes. De napközben is keveset eszek, mert elfelejtek enni.
Ha elhagyod jobb. Amit most csinálsz már jobb mint amit a legtöbb ember csinál. Ez szerintem egyértelmű!
Lehetne próbálkozni a kókusztejszínnel felhúzni a kávét, az is édeskés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!