Életmódot szeretnék váltani és leadni pár kilót, így lehet?
Figyelt kérdés
180 magas vagyok 70kg amit szeretnék levinni 63ra. Pár napja elhatároztam,hogy ezzel egyidőben szeretnék egészségesebben táplálkozni, elkezdtem rozs kenyeret enni reggelire, sok nyers zöldséget eszek, ebedre sajtokat soványhúst és persze fele mennyiséget mint eddig. Szerintetek így le fog menni a 7kg? Sportolni nem szeretek, néha futok de nem rendszeresen.2013. jan. 21. 17:17
1/3 anonim válasza:
Egészségesebb leszel, még fogysz is egy kicsit, de sportolás nélkül nem lesz hatékony. Rengeteg féle sport van, valamelyik biztos tetszene.
2/3 A kérdező kommentje:
A munkám miatt nem is tudnék rendszeresen sportolni futni is azért járok csak hetente 2hetente 1x. Viszont szaunázom is.
2013. jan. 21. 20:03
3/3 anonim válasza:
Veszélyes amit csinálsz.
A féladag evés gyerekeknek kell, akik fele akkorák mint te, és jóllaknak annyival. Rossz minőségű táplálékokból még keveset is enni, ez a nagy, gazdag nyugati világ igazi éhezése.. Ami persze elhízáshoz is vezethet.
A sok zöldség és hús mellett minek kell reggelire édességet (bocsánat, rozskenyeret) enni? A sajtok is tejből vannak (jobb esetben), ami még mindig a növekedést, hízást segíti. Tudom hogy finomak, nem véletlen hogy finomak, na de fogyókúra kategóriában írunk, nem? :)
Futásnak elég 10 perc sprint. Egyébként erősíteni kéne otthon, nem kell több 2 naponta 1 óránál, de akár fél óra alatt is át lehet mozgatni a fő izomcsoportokat. Ez jó táplálkozás mellett mondhatni elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!