Hogy lehet lépésről lépésre életmódot váltani?
Figyelt kérdés
Vagy lehet egyik napról a másikra elhagyni minden vackot?2012. dec. 20. 19:50
1/3 anonim válasza:
Én egyik napról a másikra váltottam életmódot
2/3 A kérdező kommentje:
és pontosan hogyan?
2012. dec. 20. 19:58
3/3 anonim válasza:
Eldöntöttem, hogy márpedig a 20as éveimben szép leszek, utána olvastam hogy hogy kell egészségesen táplálkozni kiadtam anyáéknak a bevásárló listát másnap már nem ettem kenyeret (pedig az a kedvencem) nem ettem több cukros zsíros dolgokat(amúgy sem a kedvenceim)3 óránként ettem valamit felírtam és kiszámoltam mennyire jön ki minden (1200-1500kcal) és kimentem reggelente futni igaz eleinte 2 perc után kidőltem de mellette 20 perceket pilateseztem is. Később már ettem kenyeret teljes kiőrlésűt reggelente csak sonkával. Nyáron kezdtem nem én főztem akkor csak annyit csináltam hogy kevesebbet szedtem mint amit a szemem kívánt vagy kisebb tányért választottam magamnak . Hetente lement egy fél-1 kiló csak amikor már -5 kilónál jártam amit mások -8 kilónak tippeltek elkezdtem tecceni magamnak a tükörben és néha becsúszott egy kis kakaós csiga most meg már ott vagyok hogy félig csinálom az új életmódom de karácsony után újra belevetem magam :D Szerintem csak az elhatározáson és akaraton múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!