Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kell életmódot váltani?

Hogyan kell életmódot váltani?

Figyelt kérdés
Mennyit egyek? Muszáj meghatározott étrenden élnem a jó alak eléréséhez egész életemen keresztül? Sportolni mennyit kell? Le kell mondanom dolgokról vagy tartsak mértéket?
2012. nov. 10. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Olvass utána a helyes táplálkozásnak ott minden le van írva. Én eldöntöttem hogy egyes étkezésekre mit ehetek és azokból válogatok amilyen kedvem van pl hogy vacsira tojást túrót vagy zabkását egyek-e vegyek e nassolni valót (aszalt eper) vagy tízórai vacsihoz vegyek e egy jóreggeltet aztán este kiszámolom mit hogy ettem. Én 20 percet szoktam kocogni meg még fél órákat sétálok. Én nem mondok le semmiről néha veszek 1 kakaós csigát. Bár már a tükörben tetszik az alakom és így egyre kevesebb késztetést érzek arra hogy betartsak mindent :D
2012. nov. 10. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

először edz rendszeresen heti 3x1órát.

ha ezen túl vagy,akkor elgondolkozhatsz azon,hogy az étrendedet is megreformáld,mert kb addigra alakul ki egy olyan önfegyelem,öntisztelet-a sportnak köszönhetően-hogy végig is tudd csinálni.

amúgy meg arra nem gondoltál,hogy az a nem normális,ahogy most eszel?

akkor miért lenne már természetellenes egy meghatározott étrend?

akár hosszabb távon is.

a megszokás az jó.

rendszert visz az életbe,gördülékenyebbé teszi.

2012. nov. 10. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
első mondat után lemaradt-1 évig.
2012. nov. 10. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!