Milyen fogyókúrát ajánlottok, ami tartós is. Életmódot szeretnék váltani, de nem tudom, hol kezdjem?
Kevés szénhidrát, sok fehérje.Ilyen egy szálkásító étrend: [link]
Tájékoztató jelleggel. Nem mondom,h pont ezt kövesd, azt se tudom, hány kg vagy meg milyen magas.
Először is hagyd el a csokit, chipset, hamburgert és az egyéb ilyen junk foodokat. Legyen az étrendedben sok zöldség, fehérje, ennél valamivel kevesebb gyümölcs, és kevés teljes kiőrlésű gabona és tejtermék. Oszd el az étkezéseket 5-6 kis étkezésre és igyál napi legalább 1,5 liter szénsavmentes ásványvizet. Esetleg ízesítheted citrommal és ihatsz zöld teát is. Mozogj sokat. Válassz valami olyan sportot, ami tetszik.
Mintanap:
reggeli: 30g zabpehely 1 dl vízben és 1 dl tejben zabkásának megfőzve
tízórai: 1 db valamilyen gyümölcs
ebéd: 10 dkg párolt csirkemell salátával
uzsonna: élőflórás kefir vagy natúr joghurt
vacsora: párolt zöldség, saláta, vagy zöldség leves
De ha ez neked kevés akkor nyugodtan egyél többet. Nem tudom hány kiló vagy és hány centi, de nagyon fontos, hogy soha ne éhezz. És persze rengeteg féle képpen lehet variálni az étrendet.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 165 cm magas vagyok, és 67 kg.
Nem igazán eszek junk foodokat,nem is vagyok oda értük. A kenyeret és a burgonyát nagyon szeretem...és azokrol sem ártana lemondani...
Szia!
Összegyűjtöm a lényeget: uj kötőjel elet kötőjel okosan pont webnode pont hu. Egy biztos, tanulni kell és azt megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!