Hogy fogyjak le?
Sziasztok, abban szeretném segítségeteket kérni, hogy hogyan fogyjak le? 167 cm vagyok, 67kg :S
Le szeretnék kb. tíz kilót fogyni. Szeretnék megint csinos lenni, hogy nyáron feltudjak fürdőrucit venni,és a kiszemelt fiúnak is jobban tetszek.
Hogy is mondjam, elég zsíros lettem. Hasról,csípőről és főleg combról szeretnék fogyni. Már meguntam,hogy minden nadrágvásárlásom sírással végződik. Mit egyek és hogy? Hallottam, hogy ki lehet számolni a szénhidrátfogyasztást, olyan táblázat hol van? A gáz helyzet ott van, hogy megesik amikor suliból négyre érek haza szóval későn, akkor meg tudok úgy odafigyelni.
Szia.
Amikor én 13 éves voltam meglepőmódon 75 kg voltam.
Én is elégszarul éreztem magam a bőrömben és változást akartam.
Így hát a haverokkal elmentünk gyúrni, de ez nem sokat segített szinte alig adtam le 1 kg szóval ez nekem nem jött be pedig a hét minden napján mentünk kondiba.
Aztán végül az étrendem átalakításán kezdtem gondolkodni.
Ami nálam 100% bejött 2 hónap alatt sikeresen elértem a kiszemelt testsúlyomat. Le írom neked ,hogy mit ettem.
Regeli:
-2 pirítós vaj nélkül vagy 2 tojást vagy műzlit ami a tejbe való .
Ebédre:
-Húst,zöldséget és egyéb könnyü ételeket OLAJ NÉLKÜL!!!
Vacsora:
1-2 db alma vagy tojást.
A mi a többit illeti a suliban rosszul voltam sokszor ezért vettem müzliszeletet ,hogy a cukromat kicsit fel lökjem de abból is csak napi 1-et és csak akkor amikor nagyon kellet.
És csak tiszta vizet ittam.
És ami a fontos ,hogy soha se hagyd ki a főétkezéseket és ne koplalj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!