Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

Sziasztok, abban szeretném segítségeteket kérni, hogy hogyan fogyjak le? 167 cm vagyok, 67kg :S

Le szeretnék kb. tíz kilót fogyni. Szeretnék megint csinos lenni, hogy nyáron feltudjak fürdőrucit venni,és a kiszemelt fiúnak is jobban tetszek.

Hogy is mondjam, elég zsíros lettem. Hasról,csípőről és főleg combról szeretnék fogyni. Már meguntam,hogy minden nadrágvásárlásom sírással végződik. Mit egyek és hogy? Hallottam, hogy ki lehet számolni a szénhidrátfogyasztást, olyan táblázat hol van? A gáz helyzet ott van, hogy megesik amikor suliból négyre érek haza szóval későn, akkor meg tudok úgy odafigyelni.

2012. dec. 22. 20:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi: akkor meg nem tudok*
2012. dec. 22. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
minden ilyen kérdésre ugyanaz a válasz...felemeled a lusta feneked és sportolsz...ennyi a titok ( az sem nagy baj, ha nem cukros löttyöket iszol, hanem vizet és kicsit visszaveszel a szénhidrátfogyasztásodból a fehérjék javára)
2012. dec. 22. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Ha tényleg le akarsz fogyni mozogni kell, nem siránkozni. Úgy hogy bent mereszted a segged, nem lehet.
2012. dec. 22. 23:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Bocs, de voltál te kint milyen hideg van?

Így is beteg vagyok mert megfáztam.

2012. dec. 23. 00:33
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
"Bocs, de voltál te kint milyen hideg van?" nyuszika, teremsportok is léteznek, de aki lusta az siránkozzon ;)
2012. dec. 23. 00:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Konditerem, futópad. Ha megfázol, utána egy jó darabig védett vagy megfázás ellen. Ezt tapasztalatból mondom. Minnél többet vagy kint a hidegen, annál ellenállóbb lesz a szervezeted. Meg amúgyse meztelenül kell kimenni futni, vegyél fel kabátot.
2012. dec. 23. 01:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja...járnék konditerembe ha lenne itt. Mert valószínűleg egy faluba lesz konditerem, sőt még a szomszédságokban sincs.
2012. dec. 23. 14:47
 8/12 anonim válasza:
akkor mit mondjunk ha mindenre van kifogás :/ akkor lehet otthon is szobádban mozogni mondjuk csinálsz 10x10 guggolást ha majd jobban megy akkor növelheted az adagot vagy ha már nagyon profin csinálod akkor 1 lábbal is folytathatod ++ csinálsz hozzá 10x4 felülést +++ még olyat is csinálhatsz hogy lefekszel pl ágyba vagy földre és felemeled a lábadat és vissza föld felé de nem rakod le hanem vissza viszed a levegőbe.. ha ezt minden második nap meg csinálod nyára simán lefogysz.
2012. dec. 26. 23:04
 9/12 rugjamegaló válasza:
Szia!A szénhidrátokat kell kerülni,vagyis a magas szénhidráttartalmú ételeket kell kerülni.Ezek a különféle gabonából és burgonyából, készült ételeket kell érteni mint pl.: a kenyér,pékárú,csipsz,.Helyette puffasztott rizses dolgokat ehetsz.De magas cukor tartalmú ételeket is ki kell hagyni,maximum gyümölcsöket meg cukormentes üdítőket ihatsz.A mozgás meg mindenképp be kell iktatni az életedbe,ezt könnyen meg lehet oldani tornával,amit otthon is lehet csinálni,vagy futással ahhoz csak egy sportcipő kell,meg egy kis kitartás.Nem könnyű,a szénhidrátmegvonást a szervezeted is érzékeli.
2012. dec. 29. 11:45
 10/12 anonim ***** válasza:
én faluban lakok 1300 fő de van konditerem
2013. jan. 1. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!