Hogyan fogyjak le újra?
Figyelt kérdés
A nyáron diétával és sporttal lefogytam kb 8 kg-ot. De szeptemberben lett egy barátom és ő miatta is elkezdtem újra visszahízni, akkor még csak pár kg-ot. Utána szakítottunk kb 1 hónap járás után. Azóta nem tudom mi van velem. Folyamatosan hízok és már visszahíztam amit a nyáron lefogytam. Mit csináljak? Mit egyek? Mit sportoljak ilyen hidegben?2012. dec. 22. 08:54
1/3 anonim válasza:
Mit ne egyél: amitől így meghíztál, mindenféle szénhidrát forrásos cuccból csak nagyon keveset, sok husi és zöldség, gyümölcsök, rengeteg folyadék ivás.
Én DVD-re tornázom, sokan leszólják, de eddig ennek is köszönhetően legalább 13 kilótól megszabadultam.
Ha úgy érzed nem eszel úgy, ami a hízást kiváltaná, akkor meg orvos!
2/3 anonim válasza:
Elég logikus, hogy ha abbahagyod a diétázást, akkor visszahízol. Mit tegyél? Pl. ne hagyd abba a diétázást. Húha, hát hideg van. Érdekes, én tegnap is bicikliztem vagy két órát. Normálisan fel kell öltözni. De otthon is lehet csinálni gyakorlatot. Guggolásokat, fekvőt szoktam itthon csinálni, a garázsban meg húzódzkodni. Simán meg lehet oldani, csak akarni kell. Nem tudom, mit szoktál enni, de csökkentetni kéne a szénhidrátbevitel és növelni a fehérjét. Kb. ezeket kéne csinálni röviden összefoglalva.
3/3 Tótalaki Ottó válasza:
Fogyókúra: több kalóriát égetsz, mint amennyit beviszel. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!