Hogyan fogyjak újra?
Sziasztok 17 éves vagyok 13 évesen 70 kiló voltam fél év alatt leadtam 20 kilót..nagyon meg is viselte a szervezetem..sajnos mozogni ritkán szoktam kevés alkalmam van rá talán majd a nyáron..de elég lazsálós típus vagyok.
Sajnos sokszor azért is rettenek el a diétáktól mert nem szeretem a zöldségek jó részét vagy az ételek nehezen elkészíthetőek vagy nagyon drágák..(most szerencsére már nem 20 kilót kell fogynom csak 5-7-et)
Tudna nekem valaki egy olyan diétát ajánlani ami könnyen elkészíthető és könnyen beszerezhető ételekből áll?
Lehet hogy már sokan hallottad, de szerintem a leghumánusabb, leghatásosabb és legtartósabb módja a fogyásnak/ súlytartásnak ha mindenből csak keveset eszel. Én 18 évesen 95 kg voltam, 1 év alatt leadtam 30 kg-ot és azóta is tartom (ennek már 5 éve). Ha kicsit mégis elszalad velem a ló, és felugrik 1-2 kiló (ami főleg télen sűrűn előfordul) :) akkor este 6-7 után már semmit sem eszem és 1 hét alatt visszaáll a súlyom.
Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!