Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Hogyan fogyjak újra?

Hogyan fogyjak újra?

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves vagyok 13 évesen 70 kiló voltam fél év alatt leadtam 20 kilót..nagyon meg is viselte a szervezetem..sajnos mozogni ritkán szoktam kevés alkalmam van rá talán majd a nyáron..de elég lazsálós típus vagyok.

Sajnos sokszor azért is rettenek el a diétáktól mert nem szeretem a zöldségek jó részét vagy az ételek nehezen elkészíthetőek vagy nagyon drágák..(most szerencsére már nem 20 kilót kell fogynom csak 5-7-et)

Tudna nekem valaki egy olyan diétát ajánlani ami könnyen elkészíthető és könnyen beszerezhető ételekből áll?

2011. jún. 3. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is gratula a fogyásodhoz! A legjobb az a diéta, amit te magad állítasz össze azokból az egészséges ételekből, amiket szeretsz. Mindenből érdemes több dolgot kitalálni, pl kenyér helyett abonett, puffasztott rizs, korpovit keksz, pászka, amelyik ezek közül jobban ízlik. Zöldségek közül is kísérletezgess, uborka, répa, paprika, csíra, angol zeller, retek, minden jó szinte, találd meg mi az, ami elnyeri az ízlésed, jobb ha van több is, akkor tudod váltogatni, és nem unod meg. Lehet kapni konzervben is zöldségkeveréket, azt is lehet nasizni, pl zöldborsó és bébirépa párosításban. Natúr joghurtot lehet enni a zöldség mellé, ízesítheted majorannával, borssal, amit szeretsz. Ugyanúgy csinálhatod édesre is a joghurtot, folyékony édesítő, fahéj, mellé piros bogyós gyümölcsök. A gyümit eheted magában is, vagy zabkása mellé. A főtt tojás is jó dolog, mehet mondjuk vacsira, túróval, válogatott zöldségekkel, mellé egy kis pulykasonka, esetleg tonhal sós lében, az is nagyon finom. Lehet kapni a boltokban ilyen kis nyers halrudakat, a szusi alapanyaga, én azt is szeretem, szintén zöldségekkel, kevés benn a kalória, és fehérjedús. Szerintem idő kell ahhoz, hogy az ember 'rákapjon' az egészséges ételek ízére. Először a natúrjoghurtot nem bírtam én megenni. Kicsit később próbálkoztam vele, mindenféle körítéssel, végére úgy megízlett, hogy most a gyümis joghurtokat nem bírom megenni, mert túl édesek. Egyszerűen próbálkozni kell, és nem feladni:) a teljesség igénye nélkül írtam neked néhány ételt, hátha valamit tudsz hasznosítani:)
2011. jún. 3. 12:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi sokat segítettél !
2011. jún. 3. 12:55
 3/5 anonim válasza:
fogyó holdnál próbálkozz!:)de télleg
2011. jún. 7. 15:11
 4/5 anonim válasza:
kakálni kell!!! +18
2011. jún. 21. 19:51
 5/5 anonim válasza:

Lehet hogy már sokan hallottad, de szerintem a leghumánusabb, leghatásosabb és legtartósabb módja a fogyásnak/ súlytartásnak ha mindenből csak keveset eszel. Én 18 évesen 95 kg voltam, 1 év alatt leadtam 30 kg-ot és azóta is tartom (ennek már 5 éve). Ha kicsit mégis elszalad velem a ló, és felugrik 1-2 kiló (ami főleg télen sűrűn előfordul) :) akkor este 6-7 után már semmit sem eszem és 1 hét alatt visszaáll a súlyom.

Próbáld ki!

2011. jún. 24. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!