Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Keddre kéne 3 nap alatt...

Keddre kéne 3 nap alatt gyorsan lefogynom! Mit egyek? Tudom hogy visszajön de olvass tovább lécci

Figyelt kérdés

Alkalomra szeretnék fogyni.Tudom hogy visszajön de ez most nagyon fontos!

Nem vagyok annyira nehéz,176cm/63 kg.Egy kb 3-4 kiló minusz kéne.Lehet hogy őrültség de ez nekem fontos.Olyat nem tudok hogy nem eszek semmit mert akkor szédülök és nem tudok aludni.Valami tanács? Pl olyan hogy napi hányszor egyek,meg h mennyiX igyak/járjak vécére,vagy hogy sportoljak e és mennyit.Akaraterőm az van be tudom tartani,cak nem akarok elájulni stb.Nagyon kéne a segítség.

Ne cikizzetek.Nem akarok felesleges vitákat.

Aki tud erről valamit az irjon,nagyon sokat segítene!

2012. okt. 6. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha sikerül, a recepted oszd meg velünk is! :)
2012. okt. 6. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

3 nap alatt nem fogsz lefogyni. Max. zsírleszívással.

Koplalni felesleges, mert felpuffadsz az éhségtől, és akkor úgy fogsz kinézni, mint aki terhes.

Erre hamarabb kellett volna gondolni. Kezdj el sportolni, hogy a legközelebbi fontos eseménynél már ne legyen felesleg.

2012. okt. 6. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
jó vicc
2012. okt. 6. 21:11
 4/11 A kérdező kommentje:
:(
2012. okt. 6. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Káposztaleves diéta? Igaz, ennél csak a víz távozik a szervezetedből,de a te esetedben nem hinném hogy van ennél jobb.
2012. okt. 6. 22:31
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. okt. 6. 23:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egészségesen nem lehet napi egy kilót fogyni. Én a helyedben gyorsan beszereznék egy "speciális harisnyát" ami leszorítja a hasat és a combot. Látszólag egy pillanat alatt fogytál pár kilót. Nekem egyszer mamám túrt egyet

Egyébként igyál sok vizet, egyél sok gyümölcsöt zöldséget és sovány húst leginkább párolva. Kenyérből többnyire reggel és teljes kiőrlésűt egyél sonkával. Esetleg még pár ötletnek egy egy étkezésre tojás túró zabkása. És sok-sok mozgás. Naponta sétálj vagy kocogj, vagy ha fájós térdű vagy akkor torna videók

2012. okt. 7. 00:14
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2012. okt. 7. 21:47
 9/11 A kérdező kommentje:
1 minusz lett azért!! áá de jó vagyok :P xd
2012. okt. 9. 21:42
 10/11 anonim válasza:

Inkább fogyj le normálisan, ne csak "Alkalomra foggyál".

Jobban jársz, mert ha megint lesz valami fontos esemény, akkor legalább nem kell stresszelned ezen megint.

Egyébként meg grat a -1kghoz:D

2012. okt. 21. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!