Kalóriaszámlálgatással sikerült lefogynom, de kellene egy kis segítség?!
Most 171 cm / 57 kg / 16/L vagyok .
még 2 kg mínusz, és elégedett leszek !
az lenne a kérdésem, hogy eddig ugye 1100 kalóriát vittem be, amit megkellene emelnem szeptembertől, mert suli(korán kelek, megéhezem-> ezért normálisan kell reggeliznem) . és megkellene emelni 1500kalóriára. de ha megemelem, akkor nem szedem vissza mindazt, amit eddig leadtam? vagy fokozatossan növeljem a kalóriát?
Köszi a válaszokat, előre is!
Ha több energiát használsz el, akkor többet is kell bevinned.
Az iskola alatt többre lesz szükséged, mert korábban kelsz, tanulsz, többet mozogsz, stb. Elöször próbálj 1500-ra menni, ha éhes vagy. Ha úgy érzed, hogy elkezdesz hizni, akkor a többlet egy részét cseréld ki zöldségekre, azoktól jóllkaottnak érzed magad és nem hizlal.
Miért nem vagy most elégedett? Mert nem 55kg-t mutat a mérleg. Miért kell a számokkal foglalkozni?
Mérget vennék rá, hogy most is nagyon csinos vagy, csak hát persze az a 57 hülyén hangzik. Mérleg egy nagy hiba van, hogy a súlyunkat mutatja és nem pedig azt, hogy mennyi zsír van rajtunk.
1. és 2. válaszolónak : igeen, pont erről van szó.. csak siettem a kérdés kiírásával, és nem tudtam elég jól megfogalmazni :D a kornkelésről, stbről van szó. de köszönöm a tanácsot, 1500-ra fogom felvinni! :-) és remélem, hogy nem szedem vissza a többi kilót.
3. válaszoló: én 55 akarok lenni, és pont! :-D nekem ez el van döntve, hogy annyi akarok lenni! :-)
4.válaszoló: reggelente méretszgedem, amikor még semmi sincs bennem :-)
nem véleményt kértem, hanem tanácsot, hogy hogyan tovább ;)
adatokat pedig fent találsz. képzelj el ! x'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!