Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kalóriaszámlálgatással sikerül...

Kalóriaszámlálgatással sikerült lefogynom, de kellene egy kis segítség?!

Figyelt kérdés

Most 171 cm / 57 kg / 16/L vagyok .

még 2 kg mínusz, és elégedett leszek !

az lenne a kérdésem, hogy eddig ugye 1100 kalóriát vittem be, amit megkellene emelnem szeptembertől, mert suli(korán kelek, megéhezem-> ezért normálisan kell reggeliznem) . és megkellene emelni 1500kalóriára. de ha megemelem, akkor nem szedem vissza mindazt, amit eddig leadtam? vagy fokozatossan növeljem a kalóriát?

Köszi a válaszokat, előre is!

2012. aug. 17. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Ha több energiát használsz el, akkor többet is kell bevinned.

Az iskola alatt többre lesz szükséged, mert korábban kelsz, tanulsz, többet mozogsz, stb. Elöször próbálj 1500-ra menni, ha éhes vagy. Ha úgy érzed, hogy elkezdesz hizni, akkor a többlet egy részét cseréld ki zöldségekre, azoktól jóllkaottnak érzed magad és nem hizlal.

2012. aug. 17. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj. Jön a suli. Reggel gondolom tömegközlekedéssel jársz suliba/gyalog. Aztán suliban tesi órák,szünetekben mászkálás ide oda.. Suli után is bnőkkel elmegy az ember ide oda. Ha emellé még sportolsz is legalább 2200 kcal van szükséged alap hangon!!
2012. aug. 17. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem vagy most elégedett? Mert nem 55kg-t mutat a mérleg. Miért kell a számokkal foglalkozni?

Mérget vennék rá, hogy most is nagyon csinos vagy, csak hát persze az a 57 hülyén hangzik. Mérleg egy nagy hiba van, hogy a súlyunkat mutatja és nem pedig azt, hogy mennyi zsír van rajtunk.

2012. aug. 17. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
ott a pont az utolsónál. mert teszem fel te megiszol 1 liter vizet ráálsz a mérlegre és 1 KG-al több vagy. Pedig az a víz 0 kcal szóval kijön majd belőled/ vagy ugye ha dehidratált vagy akkor "rádrakodik" de nem zsírként. Szóval inkább testzsír% kellene mérni,csak azt meg elég nehézkes ,főleg otthon:/
2012. aug. 17. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:

1. és 2. válaszolónak : igeen, pont erről van szó.. csak siettem a kérdés kiírásával, és nem tudtam elég jól megfogalmazni :D a kornkelésről, stbről van szó. de köszönöm a tanácsot, 1500-ra fogom felvinni! :-) és remélem, hogy nem szedem vissza a többi kilót.

3. válaszoló: én 55 akarok lenni, és pont! :-D nekem ez el van döntve, hogy annyi akarok lenni! :-)

4.válaszoló: reggelente méretszgedem, amikor még semmi sincs bennem :-)

2012. aug. 18. 08:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Küldj légy szíves képet privátban! =)
2012. aug. 18. 10:26
 7/8 A kérdező kommentje:

nem véleményt kértem, hanem tanácsot, hogy hogyan tovább ;)

adatokat pedig fent találsz. képzelj el ! x'DD

2012. aug. 18. 10:34
 8/8 A kérdező kommentje:
válaszokat még várok azért :-) hogy biztos nem hízom -e vissza 1500 kalóriától ??
2012. aug. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!