Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Vajon vissza jönnek a + kg?

Vajon vissza jönnek a + kg?

Figyelt kérdés
Volna egy kérdésem, én kb 2 hónapja kedztem egy kicsit fogyókurában,175cm - 110kg voltam, erős az izomzatom mert fél évet gyurtam, de hát. A 110kg azért már meglátszott hogy kicsit kövér vagyok,2 hónap alatt le adtam 14kg-ot most vagyok 96kg, nagyon szigorúan vettem a ditétát, sokat futottam, keveset ettem (répa, gyümölcs, tej, ananász, főtt tojás) hús meg kenyeret nem ettem, még 5kg szeretnék fogyni, de azért utána enni is normálisan, szerintetek vissza jönnek a + kg? ha fokozatossan szoktatom rá a szerverzetemet vagy mit kéne csinálnom? örökös diéta?
2012. szept. 30. 00:47
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

mert fél év alatt fel lehet ám építeni egy erős izomzatot...

max az álmaidban.

meg ugye ott van a múltidő is az edzésnél,tehát az zéró.

nem ettél húst,ami a létező legnagyobb ökörség,mert az első számú fehérjeforrás.

menj vissza a terembe edzeni,és gugilzz rá a szálkásító diéta elnevezésre.

és legközelebb a sport mozgásban kérdezz,ne itt az idióták kategóriájában.

2012. szept. 30. 03:39
 2/3 anonim ***** válasza:
ha tartani akarod a súlyod [link] itt tudod ellenözirni, hogy mennyit ettél és hogy még ehetsz-e
2012. szept. 30. 13:24
 3/3 poiu ***** válasza:

Sok zöldség és HÚS! A gyúrás segítene, hogy ne izomból add le. (A futás jó, de az izmaidat nem védi meg).

Örökös diéta? Nem, örökösen normálisan kell enni.

2012. szept. 30. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!