Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Kevesebb szénhidráttal jobban...

Kevesebb szénhidráttal jobban fogok fogyni?

Figyelt kérdés
pl egy elég drasztikus diétát csinálok, napi 1500kcal, a szervezetem alap kcal égetése 3 ezer körül, plusz a sport. egy 1500 kalóriás étrendet meg lehet írni úgy is, hogy tartalmaz 200 gramm szénhidrátot, de úgy is, hogy 90-100 grammot, és a többi fehérje. ha mind 2 esetben 1500 a kcal bevitelem, akkor ugyanannyit fogyok? vagy többet az alacsony szénhidráttal?
aug. 8. 06:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

Ha maradsz éhezésben akkor adaptálódik a BMR és szimplán ezen a kcalon fogsz súlyt tartani

Az izomépítéshez és az edzéshez is szükséges a szénhidrát

aug. 8. 07:53
 2/14 A kérdező kommentje:
hát nem hiszem hogy 1500 kalóriàn súlyt fogok tartani, hogyha elhasznál a szevezetem napi 3500-at sporttal együtt. azért ez hülyeség…
aug. 8. 08:00
 3/14 anonim ***** válasza:
44%

Aztán 2 hónap mulva jossz panaszkodni h bmr 3000 de nem tudsz fogyni

A tested éhezteted. Megtanul kevesebb energiabol gazdápkodni. Tehát a jó sok eü baj mellett a bmr-od ia csökkenni fog

aug. 8. 08:25
 4/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Kalória számít. Makró minimálisan
aug. 8. 08:26
 5/14 A kérdező kommentje:
3-as ilyen hülyeséget miért írsz… ha 1500 kalória a napi bevitel, de 3500-at használ el, akkor nyilván az energiaraktárakhoz fog nyúlni. ilyen fszság amit írsz sehol nincs bebizonyítva
aug. 8. 09:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Alapból egy komolytalan ember vagy kérdező, nem mindegy ki mekkora hülyeséget ír? Ha valakinek 3500 a napi kcal szükséglete, az nem 1500 kalóriával fog diétázni. Számos oka van, hogy miért nem. És számos oka van, hogy mi bajod lehet egy ilyen nagyon drasztikus diétától. Pl. felszívódási zavarok, hogy csak egyet említsek. De hát csináld csak, rém okos vagy...
aug. 8. 09:29
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
aug. 8. 09:31
 8/14 anonim válasza:
26%
6-os, fejezd be a kérdező ócsárolását, mert jelentem a válaszod provokálásért!!! Írjál már privátot! Mi nem tetszik neked? Kiállok a kérdező mellett, de velem ne akaszkodj össze…
aug. 8. 12:24
 9/14 anonim válasza:
58%
1-est ne pontézzátok le mert igaza van! Értelmes dolgot ki nem írsz, csak lehúzod azt aki hozzátett a dologhoz??? Szánalmas és szégyen...
aug. 8. 12:25
 10/14 anonim válasza:
68%
9-es vagyok, privátban írd meg ha valami nem tetszik és ne lepontozással sunnyogj...
aug. 8. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!