Hogyan tudnék fogyni, ha szénhidrátból, vagy zsírból eszek kevesebbet?
A legjobb, ha hullámozhatod a hét során. Eleinte a teljes napi kalóriabeviteled 30%-a származzon szénhidrátból, és 10% zsírból, és a hét végére fokozatosan és egyenletesen állítsd ezt át úgy, hogy az utolsó nap 30% származzon zsírból és 10% szénhidrátból.
Fontos megjegyezni, ha csak szimplán fogyni akarsz, akkor ennek kisebb a jelentősége és nem szükséges ennyire figyelned rá, azonban ha konkrétan szálkásításról van szó és néhány százaléknyi zsírral küzdesz, akkor ez a helyes út.
Ilyen válaszokat minek írni?Gondolom hogy úgy, hogy hogyha mindkettöből, csak tudod vannak olyan ételek, gyümölcsök stb. amiknek egyiknek nagyob, mésiknak kisebb a zsír,szénhidrát tartalma, nah és melyiket egyem?
A te válaszodból nem sokra jutottam.
ez van, én a kérdésre válaszoltam..
lehet konkrétabb kérdést is kiírni
Kedves Kérdező, 60%-ot fehérje kell, hogy alkossa, és persze minimális mennyiségben rost, de ez alig változtat valamit. Minden bevitt élelmiszernek nézz utána, pontosan mennyi fehérjéből, zsírból és szénhidrátból áll, mérj le mindent pontosan, grammra, és pontosan kalkulálva állítsd össze az étrendedet!
Továbbra is eddz nagy súlyokkal, mintha tömegnövelést folytatnál, csak az étkezés változzon. Edzés után maximum tíz perces, intenzív intervallumos kardióedzés megengedett, ezt izomvesztés nélkül megteheted.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!