Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Most akkor lehet este kenyeret...

Most akkor lehet este kenyeret enni vagy nem, ha kalória kereten belül van?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

"nyár előtti méregtelenítő villámdiéta"

Aki ilyen baromságokat mondd, hogy nyár előtti méregtelenítés, meg villámdiéta, attól véletlenül se fogadj el táplálkozási tanácsokat. Legyen eszed, ne akarj magadnak ártani.

2024. ápr. 22. 16:47
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Minden este eszek kenyeret, és fogytam már 18 kilót. Kalóriakereten belül mindent lehet.
2024. ápr. 22. 16:55
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Bármikor bármit lehet enni, amíg belefér a keretbe
2024. ápr. 22. 17:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Oké, oké, köszi, megértettem 🙂
2024. ápr. 22. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván lehet enni csak nem fél kilót naponta. Én többnyire melegszendvicset eszem vacsira zöldségekkel. A fogyásom alatt is így volt, és azóta is, hogy súlyt tartok.
2024. máj. 6. 17:22
 16/18 anonim ***** válasza:

11. Undorito a stilusod. Az elso valasz is a tied volt gondolom meg a tobbi kioktato valasz. A kerdezonek, mint irta, sosem kellett fogyoznia, honnan kene tudnia ezeket a dolgokat. Nem kell itt jatszani a nagy tudost, mikozben valoszinuleg valami sarki kozertes vagy. Vagy manikuros. Nem a gyakorin osztanad az eszt ilyen tudalekosan, ha vitted volna valamire. Bocs.

Kerdezo, igen, a kaloria kereten belul barmit ehetsz, mas kerdes, hogy a kenyeret jobb lenne elhagyni. Volt egy lepontozott valaszolo, aki irta, hogy a siker tartalom se mindegy meg h regen nem ilyen volt a kenyer, na az is teljesen igaz.

2024. máj. 15. 01:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Es kerdezo, a kaloria szamolasnal konkretan a napi kaloria kereted akar csak nutellabol is allhat. Ha a keretet nem keped tul. Ezzel szerintem lehet szemleltetni, hogy onmagaban a kaloria szamolas azert eleg felrevezeto, bar fogyni fogsz, azert nem mindegy mit eszel. Raadasul nem lehet sokaig tartani azt hogy szamolgatod a kaloriakat.
2024. máj. 15. 01:31
 18/18 anonim ***** válasza:

1.

“Ha 2024-ben ez a kérdés komoly a részedről, akkor nincs miről beszélni.“

A bunkosag netovabbja az osszes valaszod. Gondolom egesz eletedben fogyoznod kellett, azert vagy akkora szakerto. Szerencsere a kerdezonek nem kellett eddig fogyoznia.

2024. máj. 15. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!