Mit csináljak, ha még éhes vagyok?
Figyelt kérdés
Kaptam egy étrendet amivel nincs is semmi problémám viszont miután ettem meg éhes vagyok mintha kene meg egy étkezés , egyek vagy maradjak a diétával?2023. szept. 15. 20:09
11/21 A kérdező kommentje:
Igen dietetikus állította össze egy nap ahogy számoltam 1200 1300
2023. szept. 16. 15:03
12/21 anonim válasza:
Leirod ezt az etrendet pontosan?
13/21 anonim válasza:
Ha alacsony vagy es lany es keveset nozogsz akkor 1200-1300 kozott ingazva ez rendben lesz. De szerintem tole is kerdezd meg hogy ha egy nap ehes maradsz akkor egyel e (nyilvan) es ilyenkor mit a legjobb enni
14/21 anonim válasza:
Nézz utána a dietetikusnak, mert vannak kóklerek. Kicsit kevésnek tűnik az 1200 kcal, hacsak nem vagy nagyon kicsi termetű 0 mozgással.
Másrészt ha a lassú szénhidrátok miatt maradsz éhes, egy mikronnyi édesség (pl. fél kocka étcski) segíthet.
Beszélj a dietetikussal, iktass be plusz mozgást és növeljétek a bevitt kalóriát.
15/21 A kérdező kommentje:
Nem mondanám magam alacsonynak 165cm vagyok, mozognom meg kell heti 3-4x az IR miatt.
2023. szept. 16. 15:53
16/21 anonim válasza:
Hát, akkor ez elég furcsa. Beszéljétek át a dietetikussal (ha rendszeresen jársz hozzá), hogy biztosan jó-e így. Ha csak 1x voltál nála és nem tervezel visszamenni, akkor az alapelveket (gondolom elmagyarázta), étrend összetételét követve saját szakálladra kísérletezz szerintem. Fogynod is kéne?
17/21 A kérdező kommentje:
Igen azt kene azért is gondolom hogy ennyit kene ennem vagy nem is tudom.
2023. szept. 16. 17:58
18/21 anonim válasza:
Lassan rágva mandulát egyél 15-20 szemet/nap
19/21 anonim válasza:
1200 kcal az lószr. Nem csoda, hogy éhes vagy,mivel ÉHEZEL. Legalább 1600, ha nő vagy.
20/21 anonim válasza:
Hát ha fogynod is kéne, még akkor is nagyon kevés ez az 1300. Valami nem stimmel. Át kéne beszélned a dolgot vagy a dietetikussal, vagy egy másikkal, vagy magad utánanézni és módosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!