Személyre szabott étrend?
Figyelt kérdés
Online gondoltam, hiába néztem véleményeket 1-2 évesek, kiváncsi lennék van e valaki mostanában aki kiprobalta, nem reg állapítottak meg a pcos, ir-t sajnos nem tudom mit kene ennem hiába nézem a recepteket, nem találok eleget mindennapos külön étkezést, emiatt nem tudok rendszeresen se enni.2023. júl. 4. 20:47
1/18 anonim 

válasza:

Dietetikusod, vagy a szakemberek, akik diagnosztizáltak, majd összeállítják
2/18 A kérdező kommentje:
Nincs dietetikusom, a szakember alatt mit értesz?
2023. júl. 4. 21:39
3/18 anonim 

válasza:

Táplálkozási tanácsadókat felejtsd el pcossel. Csak dietetikus jöhet szóba és az nem lesz olcsó, mivel elég speciális dolog kell. Barnák Ildit tudom javasolni. 4 embertől kaptam étrendet, a többi 3 használhatatlan volt. (Értsd: krumpli-hús, rizs-hús, zabkása és rántotta kulonbozo formái kb minden étkezés).
4/18 anonim 

válasza:

Amúgy aki diagnosztizált annak be kellett volna utalni tb alapon dietetikushoz. Vsgy házidoki beutal. És ott ingyen segítenek
5/18 A kérdező kommentje:
Nincs tb-m külföldön elek, ezért is kérdeztem online.
2023. júl. 4. 23:37
6/18 anonim 

válasza:

Ingyen ebéd nem létezik, ahogy a mondás is tartja.
Sajnos úszni is kell, ha valaki mentőövet dob.
Olyan nincs, hogy nincs TB. Külföldön is létezik. Lustaság van elintézni.
Intézd el azt, aztán magánúton ott külföldön dietetikus.
7/18 anonim 

válasza:

Ingyen senki nem fog neked itt sem étrendet írni.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan gondoltátok hogy ingyen. Dietetikus ajánlást kertem online nem olyat ami ingyen van , gondoltam hogy fizetni kell érte ami nekem nem baj.
2023. júl. 5. 09:50
9/18 A kérdező kommentje:
A kérdésem sem úgy szól, hogy tud e valaki olyat aki ingyen ír étrendet.
2023. júl. 5. 09:51
10/18 anonim 

válasza:

Hanem mert nincs TB-d, ezért kérdezted online. Egykutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!