Személyre szabott étrend?
11/18 A kérdező kommentje:
Nincs, de pont azért kérdeztem a fizetőset, mivel ahhoz nem kell tb, most semmi fele képpen nem tudom elintézni a tb-t. Akkor nem értem mi a baj
Olyat keress, aki kifejezetten dietetikus és semmiképp se olyat aki táplálkozási tanácsadó vagy még az se. Konkrét tapasztalatom sajnos nincs. Vagyis csak táplálkozási tanácsadóval és az nem túl jó
Gál nikolett tartalmai és életfilozófiai meg az ingyen elerheto receptjei nagyon szimpi, szerintem ot erdemes megnezned. Raadasul instan hirdette hogy most 4 hetes etrendre akcio van nala kb 40 szazalek kedvezmennyle
Habar nem dietetikus de rengeteg kiegeszito vegzettsege van es nyiltan vallal pcos betegeket ami ritka
2023. júl. 5. 13:38
Dietetikus is borzasztó, pl átlag tanacsadáskor a cukorbetegeknek még mindig a 160g szenhidrat, alacsony zsir tartalmú étrendet tolják.
2023. júl. 5. 13:57
Nehéz dolgod van. Mert egy dietetikus egy éves spórolt pénzedért össze fog írni olyan étrendet hogy kb csak zöldség meg gyümölcs lesz benne, másból meg olyan kevés hogy éhenhalsz. Barátnőm ir-es aztán olyan étrendet kapott 100%-ig betartva két hét után elájult otthon alultápláltság miatt. Ha beírod a keresőbe hogy ir étrend vagy ilyesmit egymillió darabot dob ki, de ha csak az ételekre keresel rá hogy mit fogyaszthatnak akkor meg végtelen számút. Afidesz úgy tönkretette az egészségügyet hogy teljesen felesleges százezreket fizetned egy "szakembernek" aki akkora baromságot mond mint ismerősöm dietetikusa: "az étrend mellett nagyon sokat kell futni ha le akar fogyni. Semmilyen más mozgás nem jó, mert csak a futás égeti a zsírt, más nem". 60 ezer volt ez a tanács! Köszönjük!
2023. júl. 5. 14:56
2023. júl. 5. 17:47
16/18 A kérdező kommentje:
17/18 A kérdező kommentje:
Elolvastam a dietasulit, hat durva. Ezért is szeretnek egy dietetikust, aki írna nekem egy étrendet sajnos nincs idom így ennyit gondolkozni az ételeken.
Amúgy ez a diétasuli szerintem nagyon szigorú, de lehet, hogy kezdetnek érdemes betartani mindent. Aztán kísérletezni, hogy mi az, amiből egy kicsit engedhetsz, de nem rosszabbodik az állapotod.
A kísérletezgetnést, hogy neked konkrétan mi válik be, szerintem nem igazán lehet megúszni.
2023. júl. 5. 22:46
Kapcsolódó kérdések: