Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha a rizs minden képen tiltva...

Ha a rizs minden képen tiltva van a fogyókúrázóknak, az eredeti 100%-os kínai jázmin rizs, vagy az indiai Basmati rizs is tiltva van?

Figyelt kérdés

2023. márc. 13. 13:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Vagy a kaloriabazis.hu- t
2023. márc. 13. 18:09
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
És a rántott húst ki tiltotta meg? Amúgy napi 5-6 almában annyi kalória van, mint egy kistányér méretű bécsi szeletben. Valaki azt mondta, hogy a cukros gyümölcsöket számolatlanul lehet enni?
2023. márc. 13. 18:13
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Szóval nem eszel rizst, mert félsz a magas kalóriatartalom miatt, de emellé betolsz egy nap 5-6 almát ami tele van cukorral?

Én komolyan nem értelek. Ahelyett, hogy ilyen idióta nők lapja tanácsokat fogadnál meg, egyél mindenből mértékkel.

2023. márc. 13. 18:45
 14/22 anonim ***** válasza:
65%

"nem eszel rizst, mert félsz a magas kalóriatartalom miatt"

Minden bizonnyal még csak nem is a kalóriatartalom miatt nem eszik rizst, ugyanis a kérdező valószínűleg semmit nem tud a kalóriaszámolásról. Szerintem a glikémiás index, a gyorsan felszívódó szénhidrát, és az egyéb áltudományos bullshit miatt tette tiltólistára a rizst.

"betolsz egy nap 5-6 almát ami tele van cukorral"

Egy nagyobb darab alma is maximum 100 kcal, nemhogy azok a kis izék, amiket manapság a boltokban kapni, úgyhogy azért az almát sem kell annyira túlgondolni, ráadásul a gyümölcsökben előforduló természetes fruktózzal az égvilágon semmilyen dietetikai probléma nincs.

2023. márc. 13. 18:59
 15/22 A kérdező kommentje:
A rizstől elég messzire jutottunk, de köszönök mindent. Mindenki jót akar, ezt érzem.Kevesebbet kell enni, ez eddig rendben, de azért ott loholunk az él felé tartva, magyarok! Akkor mit egyek, amikor egyébként semmit sem szabadna? A napi ötX étkezésen túl? Ezért iktattam be a gyümölcsöt, az almát.
2023. márc. 13. 19:50
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

“ Akkor mit egyek, amikor egyébként semmit sem szabadna?”

Épp arról volt szó, hogy mindent szabad enni, csak mérni kell a mennyiséget. Tudsz te egyáltalán olvasni?

#14 Szóval 6 alma simán lehet 600kcal. Nem sok az nasinak?

2023. márc. 13. 21:06
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ milyen diétát tartasz.

Én pl évek óta nem ettem rizst, nem tesz jót, így elhagytam. És a diétámba sem férne bele amúgy sem. Nem is hiányzik. A zöldségeket mint szénhidrátforrást, jobban szeretem.

2023. márc. 17. 18:41
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
"nem tesz jót" - szegény ázsiai népek, ha ezt tudnák - tájékozatlan bagázs, magukra vessenek
2023. márc. 17. 19:45
 19/22 anonim ***** válasza:
19- nem kötekedek, ha azt akarod, hogy az emberek megértsenek, akkor fogalmazz pontosabban, mert nem írtad, hogy neked nem tesz jót.
2023. márc. 17. 20:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Olvasd el újra, ha elsőre nem sikerült megérteni.

" Én pl évek óta nem eszem rizst, nem tesz jót, ezért elhagytam" . Ezt írtam. Ha ebből számodra nem egyértelmű, hogy magamra vonatkozóan írtam, a saját testem reakciói alapján, akkor veled van a probléma.

2023. márc. 17. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!