Melyik az eredeti tojás-diéta recept???
Olvastam itt a gyakon is, hogy állítólag nagyon látványos a tojás diéta, de annyiféle találatot ad ki a gugli, hogy most melyik az eredeti recept?
A kérdés nyilván azokhoz szól, akik már kipróbálták vagy csinálják, hogy legyenek kedvesek és írják már le ide a pontos receptet!
Igen, tudom, hogy mozgás + kalóriaszámlálás, kalóriadeficit stb, de most nem erre vagyok kíváncsi, így aki csak okoskodni/fikázni tud, inkább ne írjon, kösz!
A pontos recept érdekel és az, hogy ki-mennyit fogyott vele?
Köszönöm!
A hasznos válaszokat felpontozom.
Melyik volt előbb a tojás vagy a diéta? Az eredeti recept???
1db tojás 72 kalória. Egyél annyit, hogy naponta ne menjél 1500 kalória fölé (5-6 étkezésre lebontva). Fogyassz keserű kv-t vízhajtás és anyagcsere indítónak, citromlevet a gyomor megpezsdítésére. Ha sütöd a tojást, számolj bele 1 kanál étolajat (100 kalória). Mivel nem viszel be szénhidrátot, gyors fogyásra számíthatsz, cukorbetegeknél ez nagyon veszélyes!
Reggeli: tojás.
Ebéd: tojás.
Vacsora: cifrafosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!