Mihez tudnám néha enni a saját készítésű (kevés cukros) házi lekvárom, ha a diétámban mindenféle gabona tilos?
Figyelt kérdés
Natúr joghurthoz szoktam néha keverni.
Ezen kívül esetleg egy-két ötlet?
2022. szept. 16. 10:01
21/29 anonim válasza:
Nem én szóltam be, de a vércukor mérésének akkor van relevanciája, ha az étkezés végeztétől számított másfél-két óra között történik meg.
22/29 anonim válasza:
Felhőlángos (liszt nélkül hasonló állaga lesz, mint az amerikai palacsintának)
Chiamag puding
23/29 anonim válasza:
A cukorcsúcskor kell mérni. Mi vagy te, kismama hogy 1 óra után méregeted és csodálkozol, hogy nem magas? Atya ég
24/29 anonim válasza:
Elég gyakori, hogy a cukor jó, de mögötte az inzulin nem.
25/29 anonim válasza:
Egy vérképet csináltass, mert lehet, hogy valami vitamin hiány van a dologban (is)
26/29 anonim válasza:
Én sütöttem muffin formában cukormentes zabsütit, és mivel az elég száraz, ettem hozzá édesítős lekvárt. Egy sütésre kb 4 napig van reggelim...
27/29 anonim válasza:
Kend a sült husra. Finom, föleg ha savanykás gyümölcsböl van!
28/29 anonim válasza:
Ohhh, az utolsónak milyen igaza van. Az ikeás húsgolyóhoz is nagyon jó a lekvár. Meg a sült libamájhoz is.
29/29 anonim válasza:
Lehet hogy mégis glutén érzékeny vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!