Mihez tudnám néha enni a saját készítésű (kevés cukros) házi lekvárom, ha a diétámban mindenféle gabona tilos?
Natúr joghurthoz szoktam néha keverni.
Ezen kívül esetleg egy-két ötlet?
Kérdező, saját magadon észlelt tapasztalataid miatt ne magyarázkodj, felesleges is, főleg itt gyakorin, kalóriamániásoknak, főleg aki képes leírni olyat, hogy tökmindegy mit eszel. Úgysem értik. És a szervezetünknek, a közérzetünknek semmiképp nem mindegy. Amitől nem érzed jól magad, ne edd meg. Ennyi.
Nyugodtan hagyd ki a gabonaféléket ha úgy érzed nem tesznek jót neked, rossz hatással vannak rád. Nekem is ilyen jellegűek a tapasztalataim velük, így hasonló módon kerülöm őket.
A lekvárt pedig bármire használhatod. Joghurtba keverve magában, gyümölcsssláta öntethez pl.:)
#14 Szoktam mérni a cukromat, 5,5 felett még nem volt soha.
Karácsonykor mikor egy rakat süteményt megettem, már szinte hányingerem volt annyit.. Többször is megmértem a nap folyamán és végig 5,5 alatti érték volt.
Ami mindenképp fura, de talán nem rossz.
Kérdező, egyszerűen egyél úgy ahogy neked jó. A saját tested reakciói a legfontosabbak.
Ne foglalkozz semmiféle sablon ajánlással.
Az egyénre szabott életmód a legjobb és legtarthatóbb hosszútávon. Nincs olyan étrend vagy élelmiszer ami minden egyes embernek fixen megfelelő.
#19 Na akkor hogy? :D
Evés után egy órával már simán megmérhetem, ha az érdekel hogy mennyire megy fel cukros étel hatására..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!