Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mihez tudnám néha enni a...

Mihez tudnám néha enni a saját készítésű (kevés cukros) házi lekvárom, ha a diétámban mindenféle gabona tilos?

Figyelt kérdés

Natúr joghurthoz szoktam néha keverni.

Ezen kívül esetleg egy-két ötlet?

2022. szept. 16. 10:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%
Szalámira kenve is kiváló.
2022. szept. 16. 12:29
 12/29 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, saját magadon észlelt tapasztalataid miatt ne magyarázkodj, felesleges is, főleg itt gyakorin, kalóriamániásoknak, főleg aki képes leírni olyat, hogy tökmindegy mit eszel. Úgysem értik. És a szervezetünknek, a közérzetünknek semmiképp nem mindegy. Amitől nem érzed jól magad, ne edd meg. Ennyi.

Nyugodtan hagyd ki a gabonaféléket ha úgy érzed nem tesznek jót neked, rossz hatással vannak rád. Nekem is ilyen jellegűek a tapasztalataim velük, így hasonló módon kerülöm őket.

A lekvárt pedig bármire használhatod. Joghurtba keverve magában, gyümölcsssláta öntethez pl.:)

2022. szept. 16. 12:41
 13/29 NTBS ***** válasza:
18%
Natúr joghurt.
2022. szept. 16. 15:13
 14/29 anonim ***** válasza:
75%
A vércukrodat ki kellene vizsgáltatni, mert valószínüleg nem jó. És valóban ne a szennylapokról tájékozódj, mert baromi nagy sületlensegeket írtál le a 12-essek egyetemben
2022. szept. 16. 16:53
 15/29 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a sovány túró is jó lekvárral keverve. Esetleg pürésített banánnal vagy almával is el tudnám még képzelni.
2022. szept. 16. 17:47
 16/29 A kérdező kommentje:

#14 Szoktam mérni a cukromat, 5,5 felett még nem volt soha.

Karácsonykor mikor egy rakat süteményt megettem, már szinte hányingerem volt annyit.. Többször is megmértem a nap folyamán és végig 5,5 alatti érték volt.

Ami mindenképp fura, de talán nem rossz.

2022. szept. 16. 17:50
 17/29 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, egyszerűen egyél úgy ahogy neked jó. A saját tested reakciói a legfontosabbak.

Ne foglalkozz semmiféle sablon ajánlással.

Az egyénre szabott életmód a legjobb és legtarthatóbb hosszútávon. Nincs olyan étrend vagy élelmiszer ami minden egyes embernek fixen megfelelő.

2022. szept. 16. 18:17
 18/29 anonim válasza:
96%
Edd magában
2022. szept. 16. 18:19
 19/29 anonim ***** válasza:
21%
Nem random kell mérni a cukrot….
2022. szept. 16. 18:57
 20/29 A kérdező kommentje:

#19 Na akkor hogy? :D

Evés után egy órával már simán megmérhetem, ha az érdekel hogy mennyire megy fel cukros étel hatására..

2022. szept. 16. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!