Hogyan tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
164 cm/ 89kg. Szeretnék lefogyni legalább 30 kilót, persze nem hirtelen mert az egészségtelen. Mit kellene tennem, milyen ételeket kerüljek, és milyen sportot ajánlanátok? Rengeteget nassolok már már falási rohamaim vannak ha unatkozok és az elég sokszor van.
De mostanában egyre jobban zavar a testem és szinte mindenki megszól, hogy milyen kövér lettem és hogy inkább átogornának mintsem kikerüljenek... szeretnék bizonyítani magamnak és másoknak, hogy igenis érek én is valamit. Szeretnék tanácsot kérni, kinek mi vált be hosszú távon?
2022. júl. 30. 15:53
11/12 anonim válasza:
Falásrohamok? Milyen a cukrod? IR-es ismerősömnek voltak falásrohamai.
12/12 anonim válasza:
Egészségesebb étrend, rendszeres mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!