Az lehetséges, hogy napi 50 gramm szénhidrátot eszem, de még így sem fogyok?
Mitől működne ez a low carb baromság, ha kalóriatöbbletben vagy? Az amúgy is pocsék szinten lévő egészségi állapotodat akarod súlyosbítani ezzel a low carb dologgal? Mert arra tökéletes.
Napi fél kiló csirke, úristen...
Hát nem tudom... Gyanús hogy a leírtak nem 2500kcalnak felelnek meg, hanem többnek.
Mivel én eszem 2500 körül, szintén lowcarb étrenden vagyok (175cm, nőként,) és le is fogytam már. Nagy súlyból. És közel sem eszem ekkora adagokat mint te, pl 5 tojás, fél kg csirke az ebédhez, meg fél liter joghurt + 250g túró. Ez így baromi soknak látszik.
A másik pedig az, hogy nem írtad milyen magas vagy, sem azt, hogy mennyit mozogsz.
Én heti 5x 2 órát sportolok, ülőmunkám van, de kerülőúton gyalog járok be, ami oda vissza 3 óra gyaloglás, szintén 5x hetente.
+ Ha olyan kedvem van ráugrom hétvégén a szobabiciklire is 1-1 órára.
Na most, ha neked ülőmunkád van, ahova valamilyen járművel közlekedsz, vagyis nem vagy elég aktív és nem is sportolsz, maris megvan az ok miért nem fogysz, arról nem beszélve, hogy az adagok amiket írtál és a 2500 kcal gyanúsan nem passzol össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!