Működhet a diéta, ha fitness-menüt eszem?
Életmódváltásba kezdenék, ezért pár nappal ezelőtt felkerestem egy dietetikust online, aki átküldött mindenféle dokumentumot, amit át kell tekintsek ahhoz, hogy el tudjam ezt kezdeni. Édesanyám feldobta azt ötletként, hogy az ebédemet hordatnánk és fitness menüt ennék, amelyekben ételenként max 600 kalória van (497-571 skálán), fehérje (32-41), zsír (11-15), szénhidrát (45-59), a zárójelben feltüntetett skálák jelentik azt a skálát, amelyen hétfőtől péntekig, 5 menüben melyik a legkisebb-legnagyobb érték az adott makrókból.
(Amit tudni kell, hogy 96 kg vagyok, 16 évesen, 170 cm magas lány). Az iskolaorvos magas vérnyomást írt, illetve szénhidrát-diétát. Ezek alapján, ha hordatnánk ezeket, fogyhatnék? Ezek mellett gyümölcsöket, zöldséget ennék, zabpelyhet és ahhoz hasonló dolgokat.
Köszönöm segítségeteket!
Mi az, hogy az iskolaorvos szénhidrát diétát írt??
Mennyi kalóriát ennél egy nap?
Te tudod, hogy a 600 kcal ebéd neked élhető-e. Nekem sok lenne, máshogy szeretem elosztani a napi kalóriámat. Illetve szerintem olcsóbban kihozod a kajálást ha otthon főzöl, egészségesebb is, tudod miből mennyi van benne, saját ízlésre szabhatod, stb.
A kalóriabázis appot/oldalt ajánlom, sok sikert!
A dietetikus szerint 1600-1800 kcal-t kellene fogyasszak.
Édesanyám nem hinném, hogy tudna rám főzni, én pedig túlságosan maximalista vagyok az iskolában, kevés időm jutna sütésre, főzésre.
#6 futni valóban ne fuss. Viszont vannak nagyon jó hiit edzések azokat mindenképp kezd el. Rengeteget fog segíteni.
#8 sosem a kaja segít hanem a kalória. Nincs olyan csodakaja ami fogyaszt. Itt a kaloria a légyeg ha kalóriadeficitben vagy akkor segíteni fog, hogyha nem akkor nem fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!