Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Kalória alapján, ha minden...

Kalória alapján, ha minden hízlal egy adott mennyiség felett, akkor elméletileg csirkemellből is ellehet hízni? Ha csak azt eszem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szénhidrát szegény diétában ( napi 120-150g ch ), ha egésznap hús-zöldség kombót eszem és néha viszek be szénhidrátot, hogy ne "haljak" meg, akkor fogyni fogok? Vagy ugyanúgy brokkolitól meg hústól is lehet elhízni? Ugye a csirkemell az színtiszta fehérje, mégis közel 500 kalória egy egész. Hogy működik ez az egész? :) Valaki megmagyarázná? Zsírosodás a szénhidrát miatt lép fel, még is a kcal-ra alapozzák sokan az elhízást. Mégsem mindegy miből visszük be azt a mennyiséget, ha a makrók nagyrésze nem ch, akkor elv nem hízok, igaz? De ugyanúgy bevihetek 5000kcalt 5 kiló csirkemellből. ( Ez egy kicsit kivan sarkítva )

2021. jan. 1. 01:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10. Olvasni tudni kellene. Leírtam világosan, hogy egészséges szervezetben mi a helyzet, és akkor is, ha anyagcserezavar van.

Szó sincs arról, hogy mindenki kifejezetten beteg lenne.

Arra próbáltam rávilágítani, hogy a hízás, már a romlásnak indult anyagcsere tünete.

2021. jan. 2. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Dr. Nowzaradan azt mondta az egyik részben az Élet 250 kg felett, hogy ha este is eszik de olyat ami megengedett, ami jó, az nem baj, attól nem hízik el úgy az ember, hiába ha este eszi sem. Csak alvás előtt közvetlen ugye az emésztés miatt nem jó enni. Azt olvastam, hogy lefekvés előtt kb 3 órával ne együnk. Vagyis ha én hajnal 3kor fekszem, éjfélkor ehetek nyugodtan, csak ne vackokat.

A szénhidrátot napközben egyed meg. A többi később is jó.

2021. jan. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!