Hol találok alaposan részletes leírást mit lehet enni a ketogén diétán?
Figyelt kérdés
Olvastam cikkeket,de csak kis információt tartalmaztak.2020. aug. 30. 08:36
1/2 anonim válasza:
Húsok, tejtermékek, tojás, zöldségek, olajos magvak. Ezekből válogasd össze, mi jön be neked. Eleinte 20g CH-val számolj, ha már egy ideje ketózisban leszel, akkor próbálhatod lassan feljebb vinni. Egyénenként nagyon eltérő lehet, hol a határ. (Nálam pl. 40g CH, én szerencsés vagyok.) Használj Ketophan tesztcsíkot!
2/2 anonim válasza:
Húsok, húskészítmyények, tojás, zsiradékok, tejtermékek, zöldségek- de ezeket meg kell válogatni.
Ha youtube-ra beírod, Pődör- Novák Réka dietetikus nevét és azt hogy ketogén diéta, ki fogja neked dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!