Jó volt a mai kajam?
Ma kezdtem el a ketogén diétát. Szépen lassan akarom magam leszoktatni a chrol.
A mai kajam :
Reggeli :1 tojás, 1 tk olaj, 1 szelet sonka, 1 szelet light sajt 3 db abonett kenyér
Ebéd : lecsó (200g pari, 200 g paprika, 1 hagyma, 1 tk olajon), 4 szelet trend+ szénhidrát csökkentett kenyér (1db 1,6g ch tartalmaz)
Vacsora:125 g ricotta, 5 szem mandula.
Ez jó így vagy változtatni kell még valamit? 164/65 vagyok.
Ez elvileg 1199 kcal, 94g ch, 69 g zsír, 57 g fehérje Köszönöm a válaszokat :)
Ha ketózni szeretnél, hozzá kell szoktatnod magad ahhoz, hogy ennél sokkal több zsírt eszel, mivel ebből nyersz energiát a ch helyett, azaz nem lesz jó a light sajt, meg a zsírszegény sonka. Mandulából is ehetsz többet. Szénhidrátból pedig 30 g alatt kellene maradnod, de gondolom, ezt tudod.
De nem muszáj ketózni ahhoz, hogy lefogyj. Szerintem túl szigorú ez az étrend, és nehéz hosszú távon tartani. A low carb (<100 g ch) sokkal lazább, többféle étel belefér, míg a ketogén alatt még azt is meg kell gondolni, mennyi hagymát vagy paradicsomot eszel, a gabonákat pedig elfelejtheted.
1200 kcal szerintem túl kevés, fehérje is lehetne kicsit több.
Jó tanács: hagyd az olajat, használj inkább zsírt, kókuszzsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!