Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A ketogén diéta alatt miket...

A ketogén diéta alatt miket kell enni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 26. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hús és hústermékek (jó minőség), tejtermékek, tojás, zöldségek.
2020. aug. 26. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Hús, belsőség, zöldség, olajos magvak, tojás, vaj/ghee... "Zsíros" dolgokat, moderált fehérje és szinte zéró szénhidrát bevitel mellett. Moderált víz fogyasztás.

A tejtermékek opcionálisak, de amúgy nem részei igazán a keto étrendnek.

2020. aug. 26. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Zsíros Húsok, húskészítmények, zsíros tejtermékek, tojás, olajos magvak, zöldségek- de ketónál ezeket meg kell válogatni. Nem minden fér bele. Ezért pl nem könnyű betartani, nem valami változatos.
2020. aug. 27. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:

És hal (bar az is hús), de én külön hangsúlyoznám... meg lenmag szinten omega 3 és rost miatt, nagyon keves benne a nattó ch ;)

[link]

2020. aug. 30. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

Röviden tömören, amiben nincsen vagy csak nagyon minimális szénhidrát van. Fehérjére is oda kell figyelni, nem szabad túlzásba vinni és persze nagyon sok zsírt. Nem írnám le, hogy miket, mert csak az előttem válaszolókat ismételgetném :D

Még annyival kiegészíteném, hogy Norbi update termékek kerülendőek.. Nem egyszer perelték már be, mert nem az volt egy adott terméknek a tápértéke, mint ami fel van tüntetve. Nem lenne jó egy sikeres étrend elbukása egy csalás miatt.

Szerintem a nehéz része a sok zsír bevitel, nekem mikor kipróbáltam ez okozott kihívást, nem vagyok az a zsírosan evő, csak párosítani akartam az időszakos böjttel, de nagyon nehezen ment. Persze másoknak nem szokott ez probléma lenni, nekik nagyon jól megy, és szép eredményeket lehet vele elérni ( mozgás mellett).

2020. szept. 9. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!