Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit esztek? Sok zsír és...

Mit esztek? Sok zsír és fehérje, kevés szénhidrát? De akkor mit lehet enni?

Figyelt kérdés

A családi szokás nálunk a "jómagyar" féle, tészta, rizs, krumpli és persze a kenyér.

Lecseréltem barnára, tk.-ra, stb. de a lényeg nem változott. A ch az alapja mindennek.

IR-em van, meg sem lepődöm rajta és persze elértem már a 100kg-t is.

3x1000 metformint kaptam és a tanácsot, hogy 160g ch-t egyek és sok fehérjét, zsírt, kevés ch-t.

Ha kiszámolom a ch-t, akkor éhes vagyok. Ennem kéne hozzá fehérjét, zsírt, de mit egyek konkrétan? Nem vagyok dietetikus, nem értek hozzá, sorolnátok olyan ételeket, amiket ilyenkor "mellé lehet enni" a ch-nak, hogy ne legyek folyton éhes?

2020. aug. 3. 18:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20-as: ezt az életet élem 2 hónapja. 2 kiló ugrál fel-le a 100-ból, de szerintem ez csak a víz, az épp el nem talált ételek és a gyógyszer kombinációjából eredő hasmenés miatt. Szerencsémre itthonról dolgozom, de szenvedek, mint a kutya. Az orvosnak jeleztem, hogy ez a mellékhatása nálam, akkor mondta, hogy minden tejterméket zárjak ki, és akkor jobb lesz. Sajnos ez a hasmenés tényleg ilyen, visszatarthatatlan. Ezért sem merek kockáztatni.

Az az életmód, amit követsz, kilokalóriában milyen határokat enged meg?

Gratulálok a fogyásodhoz, már önmagában ennyi súly leadása is normalizálhatta az állapotod!

2020. aug. 5. 09:47
 22/22 anonim ***** válasza:

Én a makrók arányait figyeltem mikor kialakítottam az étrendemet de persze emiatt óhatatlanul láttam a kalóriát is. Olyan 2300-2500 kcal között szokott mozogni. Gyakorlatilag az első 10 kg mínuszig minden nap írtam, aztán meguntam az adminisztrációt. Zavart egy idő után. Olyan " fogyókúra" érzete volt, pedig én életmódváltásként fogtam fel. A kajám és a szokásaim megmaradtak, csak most màr nem írok semmit napi szinten. 17 hónapja csinàlom. Olyan 2 hónap volt mire megszoktam, több mint 1 éve nem vezetem rendszeresen. De ellenőrzésképp néha beírtam random napokon ha olyan kedvem volt. Semmi sem változott:) Adminisztrálás nélkül tartom.

Jobban vagyok igen:) de azért még olyan 54 kg hátra van. De nem kérdés hogy meglesz idővel:)

IR PCOS és pajzsmirigy alulműködésem van amúgy. A petefészek cisztáim felszívódtak, nem élek mindennapos fájdalmakkal, javult a pajzsmirigyem is gyógyszer nélkül, nem fulladok már éjszaka, sokkal több az energiám, azt eszem és úgy ahogy szeretem, ja és kevesebbet vagyok beteg. Régebben 6-8x is voltak megfázásos torokgyulladásos megbetegedéseim évente. Az elmúlt 17 hónapban csak kétszer😊

2020. aug. 5. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!