Miért van az, hogy amióta alig eszek szénhidrátot, még gyorsabban gyarapodik a súlyom?
Figyelt kérdés
Egy gyógyszert szedek, aminek az a mellékhatása, hogy nagyon nagy étvágyat csinál. Ennek hatására négy hónap alatt hat kilót szedtem fel. Nemrég elkezdtem szénhidrátszegényen étkezni, de a súlynövekedés nem áll meg. Nem tudom, miért. Sok mandulát eszem, meg más gyümölcsöt is, ez lenne az oka?2020. márc. 26. 22:27
11/15 anonim válasza:
5. Nem hülyeség. Napi 80-85g szénhidràt bevitelével, ( ami màr kevésnek szàmít ) fogytam 42 kilót. A energiabevitelem elég magas. Legalàbbis az itteni gyakorin divatos 1200-1600 kalóriás kis semmiségekhez képest, amiket írni szoktak. 2300-2500.
12/15 anonim válasza:
Nem írtàl semmi konkrétumot, mit eszel, hàny gramm szénhidràtot ( lehet hogy amit te kevésnek érzel az sok), ezt ki kell tapasztalni. Én pl 160-120 grammal se fogytam semmit, le kellett vinnem 80g körüli mennyiségre). Tovàbbà mennyi fehérje, mennyi zsír, mióta csinàlod? Van e esetleg szénhidràt anyagcsere zavarod, vagy ilyesmi. Így nem nagyon lehet érdemi vàlaszt adni.
13/15 Tabbouleh válasza:
Ritkán olvasni akkora butaságot, mint amit a 6-os írt 😂
Számolj kalóriákat, az a biztos. A gyümölcs is szénhidrát.
14/15 anonim válasza:
Próbáljátok ki egyszer hogy csak szénhidrátot toltok, növényekből, zsír és fehérje minimális. Bármennyit ehettek és szalkasodni fogtok. A szénhidrát nem hizlal, mivel nem alakul át zsirrá.
15/15 anonim válasza:
Azért tűnik úgy, hogy ha csökkentitek a szénhidrátot fogytok, mert csökken a kaloria bevitel és/vagy elkezd a szervezetetek zsírból energiát nyerni, ami nem egészséges állapot, es viszonylag alacsonyan tartja a vercukorszintetek, mivel nincs cukor, ami megdobna,ami kimutatná hogy valójában kva nagy baj van. Ezeken a magas zsir, állati feherje tartalmú etrendeken, elzsirosodnak a sejtjeitek, romlik az inzulinerzekenyseg, magas lesz az igf1 hormon szintetek, bizonyos koagulacio faktorok megnonek, a koleszterin megno, a veroxigen szint csökken és a daganatos betegsegek, agyverzes, szivinfarktus kapcsan megno a kialakulás eselye. És alapvetően még igy is azzal kell jatszanotok, hogy kevesebb kaloriat egyetek, mert ha túlszaladtok, akkor a zsir le fog rakodni, mig a szénhidrátnal nem fenyget ez a veszely. A ketogen etrenden élők, cukorbetegkent elnek, csak nem esznek sznehidratot, hogy kimutassa, h ők bizony cukorbetegek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!