Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Más is észrevette, hogy minél...

Más is észrevette, hogy minél kevesebb szénhidrátot eszik, annál kevésbé éhes?

Figyelt kérdés
Ez mitől lehet?

2019. júl. 31. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
A szénhidrát nem telít, de a fehérje meg a zsír igen.
2019. júl. 31. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Ez függ, hogy MILYEN szénhidrátot eszel.
2019. júl. 31. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Nekem minden kell ahhoz, hogy ne legyek éhes.
2019. júl. 31. 12:57
 4/11 anonim válasza:
100%
Szia, ezt valószínűleg azért érzed így mert a szénhidrátfogyasztásod nagy részben gyors felszívódású szh.-ból áll. Ez gyorsan változtatja az inzulonszintedet és így kis idő múlva ( az inzulinszint gyors csökkenése miatt) újra éhes leszel.
2019. júl. 31. 13:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Kb. egy hete kísérletezem a low carb-bal. Eszem CH-t de azt zöldségekből és CH csökkentett kenyérből viszem be. Ha tiz deka szalonnát és egy zöldpaprikát vacsorázom, akkor nem leszek éhes reggelig. Míg ha ehhez eszem teljes kiőrlésű zsemlét is, akkor pár óra múlva azért tudnék enni.
2019. júl. 31. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Ez az alacsony CHs étrend lényege
2019. júl. 31. 15:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha megeszel pl. egy jó vaskos zsömlét megpakolva mindenfélével, abban baromi sok a szénhidrát, méghozzá gyorsan felszívódó.

Mivel sok a CH, ezért felnyomja a vércukor-szintedet az egekbe. Ilyenkor jön a kajakóma, magas pulzus, stb. És mivel gyorsan felszívódó, ezért a vércukor-szinted hirtelen leesik a magasból jó mélyre. Ez pedig nagyon durva éhségérzetet meg szomjúságérzetet okoz akkor is, ha előtte bőven jóllaktál.

Ha az ilyen szénhidrátokat elhagyod, ez a hatás megszűnik. Ennyi a titok.

2019. júl. 31. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
27%
10 deka szalonna jó 5-600 kcal, még jó, hogy nem vagy éhes utána.
2019. júl. 31. 16:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, egy egész pizzát is megeszek, az 2000 kalória. Három-négy órával később mindig éhes vagyok. Szóval szerintem nincs mindenkinél összefüggés az elfogyasztott kalóriamennyiség és az éhségérzet között.
2019. júl. 31. 19:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de kevés szénhidràthoz több fehérjét és zsírt eszem, az jobban laktat és energiàt ad.:) Ezen alapul a diéta amivel életmódot vàltottam. A fogyàsban is sokkal jobb mint bàrmi amit koràbban próbàltam - ehhez tartozik az is, hogy így étkezve ,5-6 óràra jóllakom, és ha elkezdek éhes lenni akkor is alig érzem, nagyon lassan jön, nem hirtelen tör ràm. Szuper életmód, imàdom. Soha többet nem akarok màr màs étrendet.
2019. júl. 31. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!