Miért van az, hogy amióta alig eszek szénhidrátot, még gyorsabban gyarapodik a súlyom?
Az abszolút hülyeség, hogy kevesebb CH fogyasztással lefogy valaki, a fogyáshoz kevesebb energiabevitel kell. a csökkented a Ch-t, de közben másból többet eszel, akkor vagy nem fogysz, vagy hízol - ahogy a példád is mutatja.
A gyümölcsök mellesleg aránylag sok Ch-t tartamaznak, a mandula - meg egyéb olajos magok - meg rengeteg zsírt, azaz kifejezetten sok kalóriát!
Ha fogyni akarsz, a kaloriákat figyeld, az említett kaloriabazis.hu kifejezetten jó erre.
Szia Ch egyenlő= inzulin(hízó hormon) inzulin=éhség
Ch meg cukor között soha ne tegyél különbséget (ugyan az)
Bármi ami gyümölcs, tészta, üdítő, krumpli, rizs bab, bármi... inzulint fog termeli ezek közül
Ch meg zsír között annyi a külömbség, hogy a zsír már feldolgozott ch(ezért nem termel inzulint)
inkább időszakos böjtöt ajánlok neked: 24órából, csak 4órában ehetsz, így lemegy az inzulin és a test, hozzá nyúl a zsírokhoz és nem vakul meg az inzulintól.
Hogy mennyire veszélyes a zsír? attól függ(káposztából salátából van vagy kenyérből és krumpliból) ha kápozsta akkor jó, ha nem akkor rossz. Az ásványi anyagok a fontosak nem pedig az, hogy zsír vagy ch
Napközben, ha unatkozol igyál teát vagy néha kávét, idővel megszűnik a sok inzulin termelés is (mert a szervezet nem idióta, mint amilyennek az orvosok mondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!