Hogy oldjam meg hogy ne legyen rossz?
Kb. két hete kezdtem el diétázni..108 kg vagyok és IR-es. 1400 kalóriát állítottam be magamnak 92 g szénhidrátot, 102 g fehérjét,65 g zsírt.
Tegnap mértem magam és egy kg-ot sem fogytam. Nagyon rosszul éreztem magam.Volt pár nap hogy tényleg mást is ettem, és édességet, de tényleg nem nem sokat..
Reggelire magvas teljes kiőrlésű zsömlét szoktam enni sonkával vagy tojással..de ezekben a pékárukban is sok a szénhidrát, és estére már alig tudok enni mert mindig túl megyek a 92 grammon :( zsömle helyett nem tudom mit egyek hogy ne legyen ennyi(pufirizst és extrudált kenyeret nem tudom megenni) ...valami tipp??
vagy esetleg tipp hogy mi lenne az ideális beállítás a makrókra?
L/20
Az orvosom valóban az volt a 160 gramm szénhidràt diéta ajànlàssal. Szart se ért.
A dietetikus viszont jó irànymutatàst adott. Neki köszönhetem a fogyâsomat.
Utolsó
Nekem is volt olyan h 160 g szenhidrat korul ettem de nagyon nehezen fogytam ...ezert alittottam 92 re csak most nehez rajonnom mifer bele h ne legyek ehes :/
Én 200-300gr cht eszek és semmi bajom, nem hízok, hanem fogyok. Régebben én is alacsony chn voltam mert azt hittem az fogyaszt, rohadt nehez colt tartani, a cht számolgatni, nem lehet gyümölcsöt enni, stb. Majd évek hosszú kutatása és a megvilágosodás hogy nem a JO ch a baj, hanem a rossz ch, és a rossz zsír. Minél több olyan ételt fogyasztasz ami kevésbé feldolgozott, annál halasabb a tested.
Korábban 165cmhez voltam 70 kg is, alacsony chval 60 körül voltam, most magas ch, alacsony zsír 56-57 kg, kockás szinte teljesen a hasam, jó a ciklusom, szép a borom, sok az energiám és fogyok
18. Én elhiszem hogy te 2-300g chval fogysz, azt is hogy sokan màsok tudnak ennyivel, csakhogy NEM mindenki van ezzel így. Ezt kéne tudomàsul venni.
Én voltam 160g ch diétàra ítélve, 1500 kalóriàn és semmit nem fogytam hónapok alatt sem. Voltam 120 körül is, de azzal sem.
Kifejezetten akkor indult el a fogyàsom mikor 80-85 gramm körüli mennyiségre vittem le a napi szénhidràtbevitelt, az energia meg magasabb lett a zsír miatt. Akàrhogy nézem, azért -40 kg az 40 kg fogyàs. Igaz 1 év kellett hozzà, de akkor is. Szàmomra ez a jó étrend és ezzel nem vagyok egyedül. Sok màs embernek is bevàlik ez az életmód.
Mióta így eszem könnyebben jóllakom, vàltozatosabb az étrendem, jobban is szeretem, kevesebbet vagyok éhes. Ezen felül nem mondtam hogy minden szénhidràt rossz. Egy csomó zöldséget eszem, ami mind mind szénhidràtból van.:) Tovàbbà van szénhidràt az olajos magvaimban, a ch csökkentett kenyereimben és tésztàmban is.
Sokkal jobban érzem magam ezzel az életmóddal, több az energiàm, és az egészségem is javult màr. Ami felesleg még van rajtam, az is le fog menni, csak idő kérdése.
Azt kellene megértened, hogy nem vagyunk egyformàk, és nem mindenkinek tesz jót az, ha szénhidràtból eszi a legtöbbet. Vannak ismerőseim akik fehérje alapú étrenden vannak, vannak akik szénhidràtgazdagon, és rajtam kívül vannak még olyanok is akik zsír alapon. Meg olyanok is akik leszarjàk, esznek össze mindent, pizzàt, hambit, csipszet, csokit minden nap, a mozgàsuk annyi hogy mennek munkàba meg haza s ennyi, mégse híztak el😂😂. Ilyen is van. Nem vagyunk egyformàk. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!