Hogyan lehet a részegséget a legtovább húzni, hogy jó legyen, és minél később jöjjön a rossz rész?
Én ezt pl. soha nem tudom/tudtam megfigyelni!
Egyébként szerintem leginkább azon múlik,mennyire vagy hozzászokva az italhoz!
Kb. 12 óra, de lehet több is. Akármeddig el lehet nyújtani, amíg nem leszel túl fáradt (kb. 20 óra ébrenlét után már nehéz...).
Nincsen trükk, csak tapasztalat kell az adagoláshoz, na meg az, hogy ne akarj „minél jobban berúgni”. Persze az se hátrány, ha szabadon választhatsz, mit iszol. Ha nem rontod el, akkor nincs „rossz rész”, maximum a másnaposság, azt nem mindenki tudja elkerülni. Magyarul lehet reggelig inni úgy, hogy a végén csak a fáradtság tesz az ágyba.
Én már ott elakadtam, hogy a részegségben mi a jó?
Nem játszom meg magam, ismerem az ivás minden fokozatát, de konkrétan részegnek lenni pocsék.
Spiccesnek lenni jó, akkor az ember feldobott, vigyorog, csak az a baj, hogy ezt a szintet kevesen tudják tartani.
Én már igen.
Annyi a titok, hogy amikor tényleg jól érzed magad, akkor nem iszol rá, hanem adsz magadnak időt józanodni (kinek mennyi kell ehhez, azt maga érzi), esetleg eszel valamit.
Amikor már tiszta a fejed, akkor lehet megint inni és megint abbahagyni, ...és így tovább.
Addig, amíg nem ittam tovább.
Amikor pont jól érzed magad, akkor kell abbahagyni és nem vedelni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!