Ha egy fogorvos olcsó akkor általában rossz is tehát minél drágább fogorvoshoz célszerű menni?
ez hatalmas baromsag
a legdragabbak a legrosszabbak, mert oda keves paciens jar, kevesbol kell kitermelni a legjobbat
a draga helyek altalaban puccosak is kulsore, de ennek nem kell bedolni, egy-ket stilbutordarab es mar kesz is a rendelo image
aki olcso, az jo. oda sokan jarnak, nehezen kapsz idopontot mert jol dolgozik. ismerek ilyet 2-3 fogorvost budapesten.
nagyon jok.
voltam nagyon draganal is, eiffel tower es tarsai ... kritikan aluliak voltak horribilis arert.
Nem feltétlenül az ár a lényeg. Az első válaszolónak igazat tudok adni, bár nekem drága a fogorvosom, és ugyanakkor nagyon jó. De amit írt a fentebb lévő: mennyire könnyű hozzá bekerülni... Ha nehéz, akkor sok páciense van, sokan járnak hozzá, sokan vannak vele megelégedve.
Az enyém, mint írtam, elég drága fogorvos, de három hónap, mire bekerülsz hozzá. A sürgős eseteket természetesen ellátja egy héten belül, akár aznap, de a sima töméseket, fogkő leszedését három hónappal előre kell hozzá egyeztetni. Tehát drága, de láthatóan rengetegen meg vannak vele elégedve, azért ilyen nehéz hozzá bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!