Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha egy önéletrajz rossz...

Ha egy önéletrajz rossz formátumban van akkor azt hogy lehet megcsinálni hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
A testvérem önéletrajzát szóval nem tudjuk elküldeni mert ha rossz formátumban van amit sehol nem fogadnak el és az istenért se tudok rájönni hogy ezt hogy kell megcsinálni úgy hogy jó legyen ha ki másolom a szöveget és beilleszt m az én gépem n akkor is ilyen formátumba csinálja valamiért nem értem.

#rossz #önéletrajzát
2020. febr. 21. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először tisztázni kéne a "rossz formátum" és a "jó formátum" kifejezéseket.

Például: egy Word dokumentumot küldötök (.doc vagy .docx kiterjesztésű fájl), de egy PDF dokumentumot várnak?

2020. febr. 21. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Rich text dokumentum (rtf.) Jelenleg ilyen. Amiket te írtál azok jók lennének, az a dox vagy mi akit írtál.
2020. febr. 21. 12:22
 3/4 tabaki ***** válasza:
Bármelyik jobb szövegszerkesztővel megnyitod, és elmented docx-formátumban (pl. Word, LibreOffice, OpenOffice, de szerintem az egyszerű WordPad is megcsinálja). Attól függetlenül, hogy már azt sem értem, hogy mit problémáznak az egyik legrégebbi szövegformátum elfogadásával, nem ártana tisztázni, hogy voltaképpen milyen programmal és hogyan csináltátok a mentést. Látatlanban azt mondanám, hogy Fájl → Mentés másként..., utána a lenyitható sorból válaszd ki a kívánt formátumot, ez általában mindegyik alkalmas szövegszerkesztőre érvényes.
2020. febr. 21. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm most sehogy sem érek rá de majd meg fogom nézni remélem hogy jó lesz
2020. febr. 21. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!