Tudtok olyan internetes oldalt vagy facebook csoportot ahol sok diétás étel van vagy csak magatoktól recepteket?
Tofu helyett csirkemellel is jól működik, de a tofu is tök jó, hogyha szereted
Ezek is jók néha, de itt azért van egy plusz kalóriatartam, amivel kell számolni.
Ha unom a húst akkor vöröslencse tésztát (magas a fehérjetartalma, hús helyett tök jó) eszek. Vagy kicsit "pörköltösen" megcsinálom a csirkemellet, és összekeverem a rizzsel és olyan mint a bácskai rizses hús. :D Ha már bulgurt eszel akkor tabulét is csinálhatsz. Vagy még olyat is szoktam csinálni, hogy ledarálom a csirkemellet, pici olajon megsütöm, főzök ki rizst, és egy jénaiba rétegezem, majd a tetejére rakok brokkolit és joghurtot (plusz egy pici light sajtot) és a sütőben megsütöm.
Csirke- rizs/ bulgur? Nem csodàlom, hogy unod.
Simàn lehet finoman vàltozatosan enni. Nincs semmi akadàlya. Én szoktam pàrolt és sült zöldségeket hússal ( csirke, pulyka, sertés, marhahús, hal) pörkölteket, salàtàkat, leveseket, hüvelyeseket, tésztàs ételeket enni. A minap pl protein porból csinàltam palacsintàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!