Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy a natúr...

Miért mondják hogy a natúr joghurt kitűnő diétás/fogyókúrás étel?

Figyelt kérdés

Számos cikkben olvasom es személyesen is többektol hallottam h tökéletes a natúr joghurt egy diétahoz. Most van itthon egy es azt írja 100g-ban 3,9 g cukor van es csak 3,6 feherje, plusz 2,3 telített zsír valamint 62 kalória ami sztem nem kevés. Nem mondom h ezek borzaszto rossz arányok de mire fel ez a “ha diéta akkor a natúr joghurt alap” felfogás? Ja es ez egy minőségibb sima natúr joghurt. Vannak a gyümölcsösek amikben legalább dupla ennyi cukor van, viszont ugyanennyi feherje. Egyik kollegám pl. “Szigorú” fogyókúra alatt napi 2 gyümölcsös joghurtot evett meg amíg nem mondtam neki h nézd csak meg a tápanyagtartalmat, azota nem eszi.

Szoval sztem hacsak valaki nem szereti nagyon, fölösleges fogyasztani.

2019. aug. 2. 00:32
 1/6 anonim válasza:
100%
Mert az.
2019. aug. 2. 07:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A natur joghurtban elvileg erjesztő mikroorganizmusok vannak, amelyek a bélflóra számára hasznosak. Ez persze az összetételben nincs feltüntetve.
2019. aug. 2. 07:06
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
62 kalóriát egy lélegzetvétellel elégetsz, úgyhogy nyugodtan mehet a natúr joghurt.
2019. aug. 2. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Aldiban kapható sajátmárkás natúr joghurtban kevesebb kalória van, 100g-ban olyan 40 valamennyi.
2019. aug. 2. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

100g-ra 60 kalória az bőven jó, bár én inkább cottage cheeset fogyasztok.

Aki meg gyümölcsös joghurttal akar fogyni vagy egészségesen élni, az szimplán hülye. Mondd meg a kollégádnak, hogy vegyen natúr joghurtot, és tegyek bele pár szem áfonyát vagy szedret, és azt eheti!

2019. aug. 2. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is Cottage Cheeset fogyasztok rendszeresen, sztem sokkal finomabb es jóval több feherje van benne. Nekem a natúr joghurt azert szúrja a szemem mert több cukor van benne mint feherje, na de akkor néha letolok egyet.
2019. aug. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!