Autós munkám van, melegíteni nem tudok nap közben. Van ötletetek mit vigyek napközben?
Esetleg vegyél egy ilyen merülőforralót, és akkor tudsz legalább instant leveseket készíteni.
Létezik ilyen (és hasonló) ételtermosz, ami 6-12 órán át melegen tartja a kaját:
Köszönöm a tippeket!
Esetleg még konkrét "menüjavaslatnak" örülnék.
Szendvics, saláta pipa, esetleg valami egyéb praktikus ötletnek örülnék.
Ami az ételtermoszt illeti, nem sok étel viseli el, ha hosszabb időn át melegen tartják.
Max. 3 órán át megengedett, 63 fokos maghőmérsékleten.
Itt a link:
Anno amikor autós-rohangálós/szállító munkákat csináltam mindig vittem szendvicset otthonról. Tartottam a kocsiban vész esetére sós és édes csomagolt dolgokat. Ebédelni meg büfékben szoktam, ha épp volt rá idő.
Nyilván nem mindegy, hogy merre jársz, de átlagos város/vidék fuvarok között azért lehet találni gyorséttermet vagy valamit.
Inkább nyáron volt gond a hidegentartással. Azt meg egy szivargyújtós hűtőládával oldottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!