Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha napközben nincs időtök...

Ha napközben nincs időtök normális helyen enni, mit visztek magatokkal?

Figyelt kérdés
Én ma pl reggel 1/2 6-tól este 9-ig nem fogok tudni normálisan leülni enni. Reggelire ettem egy atkins szeletet, és most a továbbiakon gondolkozom... Mit vegyek útközben? Gondoltam szeletelt sajtra, sonkára... És még mit lehetne?
2013. jún. 14. 10:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Salátát meg húst. Esetleg valami gyümölcsöt.
2013. jún. 14. 10:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam úgy van, hogy ahogy meleg lesz, nem bírok enni, max gyümölcsöt, én ilyenkor csak azt kívánom, így azt veszek. Most épp epret, dinnyét.
2013. jún. 14. 10:54
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a bajom, hogy pl dinnyét tuti nem tudok útközben egy buszmegállóban megenni, a saláta+ hús is olyan, hogy minimum egy villa kell hozzá, a koszos tálat becsomagolni, egész nap magammal cipelni estig :( alma, eper, málna - ilyenekkel próbálkozok, csak mivel a napot fizikai munkával töltöm, így az nem elég. Iszom a kávét/vizet literszámra, de attól még éhes vagyok. Igazából olyan gyorskaját/zacskók kaját keresnék, ami nem ragad, nem csöpög, nem kell kezet mosni utána, stb... Esetleg ötlet? :)
2013. jún. 14. 11:01
 4/17 anonim ***** válasza:

Én előző este megtervezem az egész napi étkezésemet, és ha kell, előre el is készítem őket, ha tudom, másnap nem lesz rá időm.

Így bármit ehetsz ugyanúgy, mintha egész nap otthon lennél, csak be kell rakni az ételt jól záródó dobozba.

2013. jún. 14. 11:03
 5/17 anonim ***** válasza:
mennyi kifogás :) azt ne mondd, hogy nem tudsz leülni asztalhoz 5 percre amíg megeszel valamit. cipelni a koszos evőeszközöket.. akkor vigyél eldobhatót
2013. jún. 14. 11:09
 6/17 VikiToth ***** válasza:

Vegyél egy doboz sovány túrót (meg egy műanyag kanalat) és edd meg ezt dobozból.

Ha tudom, hogy nem lesz időm normálisan, aszalnál ülve enni, akkor csomagolok egy szendvicset otthon: teljes kiörl. kenyér, házi túrókrém, sonka, zöldségek. Vagy készítek egy turmixot.

2013. jún. 14. 11:54
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom alapvetően hol dolgozol vagy mit csinálsz, én ételhordóban viszem az ételt és viszek egy villát meg kenőkést esetleg ha éles kés kéne akkor valami bicska szerűség, de előre feltudom vágni az ételt otthon is, ha megeszem az ételt eltudom öbliteni a tálat egy mosdóban is, aztán kitörlöm egy papírtörlővel, és máris viszonylag tiszta az ételhordó és az evőeszköz is.
2013. jún. 14. 11:56
 8/17 anonim ***** válasza:

A sajt és sonka nem rossz ötlet, ahhoz elég "kenyeret" vinned, ha eszel olyat (én igen, magkenyér, simán összehozom 80% fölötti zsírtartalommal, kalóriaszázalékban nézve). De igazából sajt, sonka, zöldség, ez már komplett étel s mindezt meg tudod venni egy boltban. Nekem nehezebb, mert ipari húst nem eszem és sajtot is ritkán, keveset, s nincs is minden boltban jó sajt.

Nekem nem okoz gondot a tökéletesen záró ételes doboz és evőeszköz "cipelése" :) Nálam amúgyis kb. mindig van kés, a páromnál pedig kanál és evőpálcika (a késre beszólna a munkahelye, nagy szigor van, fényképezőgépet se vihet be). Ha kell, viszek én villát is, mi van abban? Víz úgyis van nálam, el is tudom mosni, törölni, lehet, hogy nem lesz tökéletes, de hazáig kibírja s nem piszkol össze semmit.

De azért ritkán viszek ilyen rendes ételt. Többnyire csak magkenyeret, olajos magvakat, aszalt szilvát :) Laktatók, finomak, könnyen kezelhetők. Ha hajlandó vagyok picit "piszkosabb" dolgokra, főtt tojást is vihetek, de akár szójaszószos, tökmagos nyers zöldségeket is, pár óráig semmi bajuk nem lesz :) Ha kakaósat akarok mert csak, akkor vihetek nyersbonbont (mazsola, olajos mag, kakaó).

Vagy akár a kedvenc ketogén desszertemet, amibe ha nem teszek gyümölcsöt, hanem evés előtt veszem hozzá egy boltban (már ha adnak 1-2 dkg málnát :D vagy van velem valaki), akkor sokáig eláll. Na abban van kalória, az olajos mag és a zsír keverékeként :D Ahhoz képest jó :)

2013. jún. 14. 12:17
 9/17 poiu ***** válasza:
Darált hús + reszelt zöldség (pl. karfiol) + tojás + lenmag liszt + fűszerek (pl. római kömény) + mikro vagy sütő. A zöldség arányát állítsd be tudományosan :-). Ebből lesz finom fasírtod vagy lepényed (én ez utóbbi formát szeretem) bármikor eheted köret nélkül. Pizza alapnak is kiváló.
2013. jún. 14. 14:41
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt a lepényt kipróbálom. Másfél-két óránként tartok bemutatókat különféle cégeknél, ahol nem ülhetek le az ő konyhájukba enni. Annyi időm nincs a helyszínek között, hogy beüljek valahová. A céges autót nem büdösíthetem/koszolhatom össze. Na ezért nem tudok mosogatni meg leülni enni. De vettem sajtot, azt ettem végül.
2013. jún. 14. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!