Paleosok! Nem érzek éhséget mióta paleozok, vagyis mardosó éhséget soha. Normális ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 18:41
1/5 anonim válasza:
Igen! Sokszor mar nem megy belem tobb hus, de még lenyomom és igy is fogyok..
Én havi 1x tartok egy CH visszatolto napot, akkor megy csoki, kenyer , teszta stb:D de ez igy mukodik nekem
2/5 anonim válasza:
Ha nem éhezteted ki magad, akkor szerintem az, igen. Szerintem ez jó dolog. Olyan illogikus volt érzésre majd' éhenhalni, amikor néhány órával előtte ettem...
3/5 A kérdező kommentje:
Nem éheztetem magam. Imádok főzni és enni. De mostanában nem úgy ülök le az asztalhoz, hogy mindjárt éhen halok. Reggel viszont éhes vagyok, ami régen nem volt jellemző. Érdekes. Nem tudom, hogy most ennek örüljek-e, mert lehet ennek az lesz az eredménye, hogy nem tudom majd megítélni mikor laktam jól. Húsból és zöldségből sokkal nagyobb adagokat eszem, mint paleo előtt, nem paleos-paleos ételekből vegyesen.
2013. jún. 3. 19:44
4/5 anonim válasza:
Meg fogod tudni ítélni, emiatt ne aggódj.
Nincs farkaséhséged nap közben, ez természetes.
5/5 anonim válasza:
Én is éhesebb vagyok reggel (meg tudok enni egy tojást, vagy akár kettőt, míg régen szinte semmit), de ami érdekesebb, többnyire este sem vagyok különösebben éhes, pedig régen mindig akkor ettem sokat... Érdekes dolgok ezek.
Viszont én sokkal kevesebbet eszem kevés szénhidrátbevitellel, mint sokkal, s amellett sokkal jóllakottabb vagyok. Hja, jó dolog a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!