Ha napközben nincs időtök normális helyen enni, mit visztek magatokkal?
Figyelt kérdés
Én ma pl reggel 1/2 6-tól este 9-ig nem fogok tudni normálisan leülni enni. Reggelire ettem egy atkins szeletet, és most a továbbiakon gondolkozom... Mit vegyek útközben? Gondoltam szeletelt sajtra, sonkára... És még mit lehetne?2013. jún. 14. 10:40
11/17 anonim válasza:
vegyél túrót,és ahhoz maximum egy kiskanalat kell vinned magaddal.:) (esetleg ha nem szereted magában,valamit,amivel ízesíteni akarod) Pl a Bakony gyárt ilyen keménydobozos zsírszegény túrót,én azt szoktam.:) A gyümölcs jó ötlet,alma,eper,barack,de nem zavartatom magam,gyakran veszek paradicsomot,vagy kígyóuborkát,azt is lehet magában kicsit megsózva enni.:) Csirke vagy pulykamell sonka is tökéletes,de vehetsz mozzarellát,joghurtot is. Egyikhez se kell egy kanálnál(esetleg valami ízesítőnél-mondjuk azt is vehetsz) több. Akkor.. Még a mekiben is van olyan,amiben semmi más nincs,csak zöldség(pl kertészsaláta),de olyan is,amiben párolt vagy grillezett csirkemell van a zöldség mellé(az oldalukon fent van a kalóriatartalom is mindennel együtt),ezeket is nyugodtan eheted,csak ne kérj rá semmilyen öntetet:) Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
12/17 A kérdező kommentje:
A túrót is ki fogom próbálni, köszi. Mivel fogat mosni nem nagyon tudok sehol és emberekkel kell beszélnem egész nap, így az erősebb illatú dolgok is kilőve. Basszus, tényleg ezért kell fogynom, mert emellet az életvitel mellett a csoki és a keksz volt a legegyszerűbb megoldás :( na ezen kell változtatnom.
2013. jún. 14. 19:40
13/17 poiu válasza:
Jó pénzért beugorhatok helyetted 1-1 órára. Perfekt beszélek külföldiül.
15/17 A kérdező kommentje:
Úgy magában, nyáron? ;) valami hűtődobozt is beszerezhetek lassan :-/
2013. jún. 17. 17:25
16/17 anonim válasza:
#15: Szárazkolbászt és zöldséggel, szerintem nem volt rossz ötlet :)
17/17 A kérdező kommentje:
Tudom, most épp azt vacsorázok! Csak a melegben tiszta zsír lesz tőle az ember... Jó, tudom, doboz meg villa ;)
2013. jún. 17. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!