Ha tényleg annyi a kalóriatartalma, mint amit az első írt, akkor simán ehetsz toast kenyeret is. Abból is szinte ennyi egy szelet. És az legalább normális ízű és jobban laktat is.
2017. márc. 21. 14:32
7/11 anonim válasza:
Nem 1-1 étel vagy ételcsoport hízlal, hanem az, ha többet eszel, minz amit a szervezeted felhasznál...
2017. márc. 21. 21:40
8/11 anonim válasza:
Nagyon hízlaló, én is kövér lettem, most 150 kilót nyomok, és 109 kiló voltam, 80-ra akartam lefogyni. NE EDD MEG!!!!!!!!!!! 45/L
2017. márc. 22. 11:09
9/11 turatura válasza:
Nagyon sok vízzel eléred, hogy telítettség érzésed legyen. A rizs "jó" szénhidrát, mert jó a felszívódási sebessége (lassú), nem ugrik egyből toronyba a cukrod.
Nem fogyókúrás kaja, csak segít legyőzni önmagad. Ami a fogyókúra egyetlen egészséges eleme...
2017. márc. 22. 13:22
10/11 anonim válasza:
A rizs lassan felszívódó szénhidrát, a fehérkenyér nem az. A pufi rizs és a fehér kenyérben is sok a szénhidrát.
Én a teljes kiörlésű sötét kenyeret ajánlanám,mert el is telít, jó szénhidrát és többnyire magokat tartalmaz amikben eszenciális zsírsavak vannak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!