Hogyan fodjak le?
Figyelt kérdés
13/L
175-180cm
76kg
Valami fogyókúrát keresek ! Ami nem kerülne pénzbe! És hatèkony ! Hatékony válaszokat,és kedveset! Koszonom!💗🎀💞😀❤💓💋💖💟😍
2016. máj. 23. 19:20
11/14 anonim válasza:
A segítség:
100 fekvőtámasz, 100 felülés, 10 kilométer futás
minden egyes nap
légkondi kilőve, helyes étrend
A megoldás a másik gondra:
Írd le százszor, hogy "Hogyan fogyjak le" nem tudom mit csináltál nyelvtan órákon de az én pofám égne a helyedben. Az ész nem kerül pénzbe, és hatékony ha okosan használod. Esetleg többet kellene olvasnod
12/14 anonim válasza:
Hogy tudsz "lefodni" azt nem tudom,de "fogyni" hogy lehet nagyon könnyen azt igen. :D
13/14 anonim válasza:
Úgy, hogy ugyanúgy étkezz, mint eddig, ne csinálj semmit se máshogy! Még bőven növésben vagy, tehát a növekedés maga lesz a fogyás, amire egyébként a világon semmi szükséged.
14/14 poiu válasza:
Édes vagy. Mi ez a 175-180? Estére összetöpörödsz?
A súlyod tökéletes a magasságodhoz. Ha gondot érzel, akkor vszínűleg punnyadt vagy. Nem fogynod kéne, hanem erősödnöd. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!