Milyen módszerrel fodjak le?
Sulyzozz helyesirasi szotarral.
Amugy meg rengeteg ilyen kerdes van, olvass utana a kategoriaban a valaszok kozott.
"Nem tudom kibirni hogy ne egyek olyant amit nem szabadna" - ez csupan akaratero kerdese. Barki ki tudja birni, ugyhogy hajra.
Nem akarlak én is oltogatni, de... Nem véletlenül létezik a vessző a mondat tagolására. Sokat segít a megértésben.
Az, hogy megeszed-e azt, amit nem akarsz, leginkább Benned kell,hogy eldőljön. De lehet, hogy Téged nagyon motivál egy fogyitárs, ki tudja? Engem az étel jobban, akaraterőt sem használok erre, még jó, hogy az egészségem érdekel és rengeteg örömet lelek az egészséges ételekben is. Nekem segített az utánaolvasás, illetve a kísérletezés.
Van, aki már a kenyeret sem tudja elhagyni, el nem tudja képzelni, mi lenne vele nélküle. Ennél azért sokkal nehezebb lépéseket is megtettem, s én igazán, igazán nem vagyok önmegtartóztató fajta. De itt a Net, remek blogokkal, lehet kísérletezni... Ne higgy benne, hogy valami csodás a nem megfelelő étel és aszkéta vagy, ha rendes, jó ételeket eszel...
Milyen módszerrel? Nem tudom, de életmódváltás legyen, ne valami drasztikus dolog, az fix. Mozogj is, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!