Lányok, akik híztatok a nyári szünetben: milyen módszerrel szeretnétek leadni?
Mindig hajlamos voltam kigömbölyödni nyári szünetben, de idén nagyon sokat híztam a nyáron (9 kiló). Most próbálom átgondolni, hogy milyen rendszeres sport/diéta kellene ősztől.
Van, aki hasonló helyzetben van? Mennyit híztatok? Hogyan próbáljátok leadni?
17/L
Én mondjuk idén nem sokat híztam (max 1-1,5 kiló), de évközben én egyetem miatt nem a családdal lakom, így nincs süti, nincs háromfogásos ebéd, stb, meg az egyetem amúgy is lefoglal, unalmamban nem fogok enni, szóval úgyis leadom.
Én mondjuk a nyári több evést több sporttal próbálom kompenzálni. Szóval nekem a taktikám az, hogy megpróbálok annyit mozogni, mint nyáron és mellette visszafogom a kajálást.
Én télen vagyok hajlamos hízni, de azért tudok segíteni talán. :)
Most télen is felszedtem 3 hónap alatt 6 kilót, de le is adtam nyárra.
Én pl édesség helyett több gyümölcsöt kezdtem el inkább enni, mert az is édes. De így nem volt több sütizés. Már nem kívántam úgy a zsíros kajákat amikor melegebb lett szóval több fehérjét is ettem stb.
Aztán elkezdtem futni vagy úszni járni, legalább heti háromszor valamelyik. Ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!