Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel diétáztok,...

Milyen módszerrel diétáztok, leírjátok egy átlagos napotok?

Figyelt kérdés

Minden érdekel, hány kilóról indultatok, hol jártok, mi a cél. Emellett örülnék, ha megosztanátok velem, hogy mit sportoltok, mikor és mit étkeztek. :)

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 18. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:

160cm63kilóval indultam, 13 kg fogyás volt a célom. Februárban kezdtem és most 53 kg vagyok,még hármat szeretnék leadni. Reggelire volt hogy túrót ettem, cottage cheeset, zabkását. Tízó rai és uzsonna vagy egy pohár joghurt vagy kefir, vagy gyümölcsök, extrudát kenyér puffasztott rizs, mikor mi volt a soros. Ebédre valamilyen leves(persze nem babgulyásra meg rántott levesekre gondolok) és másodiknak valami hús. Volt, hogy főzeléket ettem vagy zöldséges barnazizst, de ha táplálóbb volt a leves.,a másodikat kihagytam. Uzsonna valamilyen gyünölcs vagy zöldség, esetleg egy főtt tojás, vagy valami tejtermék. Vacsorára sovány hús vagy hal salátával, esetleg túró sajt tojas. De volt olyan is hogy csak egy fehérjeshaket ittam. Napközben 1,5-2 liter szénsavmentes ásványvíz. Emellé rendszeres sport, 30-45 perces kondi minden nap(bixikli,futólad,sulyzo) este meg 50 felülés és 15 fekvő. Annyit engedek meg magamnak hogy vasárnap ésünnepekkor bármit ebédelhetek amúg napi 1600-1700 kalóriával így egyenletes a fogyásom.

27/N

2016. jan. 2. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!