Az átlagos embereknél hogy van ez a testzsír dolog?
Figyelt kérdés
nem a kondis fitneszesekre gondolok, hanem akik alapból úgy néznek ki ahogy
én elég vékony vagyok és a mérésen a suliba 15% volt de az egész testemen lehet érezni 0,5-2 cm zsírt
lány vagyok és valószínű hogy kevés az izmom de nincs pénzem, isdőm, türelmem a kondis élethez
vannak 80-90 kg átlagos pasik akiknek kilátszik a karukon az ér pedig nem csak izom van rajtuk
az lényegében a kérdés hogy minden átlagos/ vékony csaj így van vele vagy én vagyok az ufó?
2015. aug. 3. 19:14
1/5 anonim válasza:
szinte kizart hogy lanykent 15%-os testzsirod legyen.
2/5 anonim válasza:
Nem vagy ufó sem átlagos. Egyszerűen jó a genetikád. 25-31% között van az átlagos nők testzsírszázaléka.
3/5 anonim válasza:
Nekem inkább az egész testen 0,5-2cm zsír a hihetetlen... 80 kilósan nem volt a csuklómon semmi zsír s szerintem ezzel más is így van, nagyon kövérnek kell lenni ahhoz, hogy az is zsíros legyen. Vagy ne értsem így szó szerint? De egy vékony lányon tuti nincsenek mindenütt nagy zsírpárnák, csak a kötelező helyeken (mell, fenék...etc.).
4/5 A kérdező kommentje:
a combomon vádlimon lehet ülve érezni
a hasamon mellemen fenekemen nincs sokkal több mint máshol
persze vannak csontos részek
42-44 kg vagyok
2015. aug. 3. 20:34
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!