Lehet, hogy bekattantam vagy inkább az ismerősök, mérések hazudnak?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja,hogy mennyit fogytam, milyen jól nézek ki, én azonban nem így érzem. 160 cm vagyok, 51 kg... A bmi-m normális kategória. Megycsináltam a bőrredős illetve a centizős testzsír mérést is, mind a kettővel sportos-normál értéket adott (18-19). A méreteim: mell-87 cm, derék-60 cm, csípő-90 cm. Miért vagyok mégis zsíros? Nem gyorsan fogytam és izmosodtam is, rendszeresen végzek súlyzós edzéseket és a táplálkozásomra is figyelek... Nem tudom mit csináljak...2015. júl. 29. 13:47
1/6 anonim válasza:
Ugyanabban a cipőben járunk :/
Ez vagy testkép zavar lesz, vagy pedig még nem vagy kellően feszes, ezért látod magad ilyennek.
De inkább az előbbi sajnos.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem még az is egy furcsaság az egészben, h amikor életmódot váltottam, nem voltam kövér... Vagyis nem éreztem magam annak. Nem a fogyás motivált, csak,hogy egészségesebb legyek, leszoktam a cigiről is. Csak 5 kg-t adtam le, szóval akkora bőrmegnyúlásról se lehet szó, főleg mert mindez kb 4-5 hónap alatt történt. Most mégis kövérnek érzem magam :(
2015. júl. 29. 14:17
3/6 anonim válasza:
Én nem vagyok se lány, se fogyózó, se testképzavaros, de ha a fejemet mgdöntöm oldalra 90 fokban, akkor deltásabbnak látom magam a tükörben XD nem tom mitôl van :'D
4/6 anonim válasza:
Szóval lehet optikai csalódás, pl azert amilyen háttér van mogotted stb.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2015. júl. 29. 14:36
6/6 anonim válasza:
Ha nem leszel kórosan sovány, akkor a bőröd alatt védelmi célból mindig lesz zsírréteg.
Mit értesz zsíros alatt? Olyan feszes sose leszel, hogy ne ráncolódjon a bőröd és ne lehessen összecsípni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!